![]() |
109 ed solo na nightmare
http://rapidshare.com/files/237455747/nighty.cam.html
http://www.speedy...share.com/157327504.html Nudziło mi się a miałem koledze pokazac jak tam się expi ;). Mały lot luck nawet się trafił B). |
No locik elegancki jak na 20+ minut :)
|
Haha jaki loot luck : P
|
Ździwiłem się troche ,że nie poleciało żadne demonic essence :p
|
no loot dobry ale ed ciezko sie expic na nightmare;/
|
Cytuj:
90 levelem na lajcie smigasz |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down nie hałcz szczeniaku |
Czy wy ślepi jestescie? To OTS -.- mapka zle zrobiona lol2
Pozdro nOObs Dostaliscie free pacca idzcie zobaczyc ze inaczej to wyglada na RL Tibii xD No chyba, ze na Premii jest inna mapa.. ale wątpie ;) |
Cytuj:
|
Nie było to spowodowane brakiem argumentu chłopcze, ale tym że mnie uraził swoim "tekstem". Więc mu odpowiedziałem na jego poziomie.
A poza tym żałosny jesteś Ty skoro sądzisz że na 90lvlu nie da rady ubić nita. Pozdro dla Ciebie dempahu @edit @2down ja wiem swoje Ty wiesz swoje. Koniec. |
22:04 Wobtof [109]: jebac zydzew
<33. Bosko jak na 24 minuty :p |
Cytuj:
@up A tak jakoś ,mi się ,,wymsknęło" :p |
Tak, tak wszyscy takie pr0 ogary jestescie ze bania mala. W terra secie w ktorym laziles, dostajesz 18% mniej z poisonu, do czego ubrałbym jeszcze silver amulet (nie pamiętam czy miałeś). W efekcie dostajesz 28% mniej z p bomby czyli z maksymalnego hita równego 350 dostajesz jedyne 252. 90-lvlowy druid posiada 595 hp. Mara z ręki walnie koło 130, bomba za ww. 252 i i sd za 180 (jakby jechała na koksie) co łącznie daje 562. Zostaje 33hp. Wiem, że to suche statystki ale wątpie żeby w rzeczywistości udało jej się uderzyć wszystkie ciosy na raz i do tego w ich najmocniejszym wydaniu. Podsumowujac - można bić mary solo 90 ed'em, czyli zgadzam się z Wirem. Yooo. ;)
EDIT: Można dołożyć jeszcze greenwood coat (+12% od earth) - bomba będzie wynosiła wtedy maksymalnie 238, czyli zamiast 33hp zostanie 45! |
19:52 Wobtof [109]: jebac zydzew]
Od razu się miło ogląda :) |
Racja.
Każdy z nas to wie, co w życiu liczy się, tylko Poznański Lech, niebiesko-biały herb, w żyłach szlachetna krew Będziemy razem z nim, do końca naszych dni, duma i wiara w nas, nic nie zatrzyma nas, na mistrza przyszedł czas. |
Cytuj:
|
Można je bic i chuj co to za waste 20 many na exure jak hita dostaniesz...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:30. |