![]() |
Darmowe premium dla nowicjuszy!
Zawsze zastanawiałeś się, co byłoby, gdybyś miał konto premium? Teraz możesz się dowiedzieć jak to jest!
CipSoft postanowił obdarować wszystkie konta, które nigdy nie miały premium i zostały stworzone dzisiaj przed 12 czasu środkowoeuropejskiego siedmioma dniami darmowego PACC! Przez tydzień gracze będą mieli szansę odwiedzić wszystkie możliwe tereny lub dowiedzieć się, jak to jest na przykład podróżować statkiem lub latającym dywanem. Darmowe premium zostanie dodane do kont dzisiaj i będzie aktywowane automatycznie, więc nie będzie trzeba się logować, aby je aktywować. Po tych siedmiu dniach wszystkie konta będą znowu miały status darmowego, chyba, że gracz zdecyduje się przedłużyć czas premium. W takim wypadku wystarczy kliknąć pozycję Dodaj Czas Premium na stronie swojego konta. Wszystkie pytania związane z premium time prosimy zadawać w tym temacie. |
O.o <znaczki>
|
Muszę przyznać, że to bardzo ciekawe posunięcie.
|
I już koniec pacców :) Nikt nie dostanie bo to tylko do 12 : 00 było hahah xd
|
jaka bieda dzieci dostana pacc i się będą wszędzie wpierdzielać poza tym jak to jet prezent to i ludzie którzy maja już pacc powinni dostać te 7 dni w prezencie...
|
Cytuj:
|
A ja pacca nie dostałem :)
|
Cytuj:
|
Według mnie jest to wszystko bezsensu... czy taki 8 lev moze sie nacieszyc pacciem??? przez pierwsze 7 dni to ludzie zazwyczaj skilluja/expia.Wparzadku z pacciem sie szybciej expi ale przez 7 dni wbije sie 20 lev? Grajac po 2godz dziennie.Wiec czlowiek sie predzej zesr* niz nacieszy pacciem.Po za tym taki new be nie bedzie wiedzial,ze w tibi mozna latac/plywac do innych miast.Nie mowiac juz o tym,ze nie bedzie wiedzial co to jest skillowanie i nie brdzie wiedzial gdzie expic na facc nie mowiac juz o pacc..
|
dla mnie to tez bezsensu jak ma sie nacieszyc..niech dadza wszystkim te pacc na 7 dni albo wogole...
|
Czy Wy w ogóle rozumiecie newsa?? chodzi o to że PACC dostaną wszystkie konta stworzone do dzisiaj do 12CET które jeszcze PACCa nie miały... Że my żyjemy w strefie GMT +1 u nas PACC będzie aktywowany o 13... no myślcie logicznie... Albo do szkoly idźcie
|
no i się zesrało...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Cipsoft sux :* gowno wam powinien dac |
Konta trzeba bylo stworzyc DO dzisiaj do godz 12 czyli npwczoraj/przedwczoraj. ;) I LOVE YOU CiPSOFT
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja konto już dawno miałem zrobione a jakoś pacca nie mam...
|
Świetnie,już nie mogę doczekać się tych maćków druidów wielkich na expie.Gratz Cipsoft.
|
Czysta logika - wkrótce będą mass bany.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:14. |