![]() |
Real UFO mix
Witam, skleiłem najbardziej prawdopodobne, realistyczne, nagrane amatorskimi kamerami filmy, by przybliżyć i udowodnić wam zjawisko, jakim jest te od dawna podzielone zdaniami UFO
Do rzeczy... http://www.youtube.com/watch?v=L8EMTbHtXvs |
znowu ufo? to juz nudne jest ;p
|
noo najlepsze to od 4:50 (te 2 krople wody)
|
|
@up
Owned xD @topic No filmik realistyczny, ja tam wierzę w ufo. Przecież to niemożliwe, że jesteśmy jedynymi instotami myślącymi(chociaż na forum to rzadko potykane :]) we wszechświecie :p |
Człowiek jest tak prymitywny że nigdy się nie dowie czy ufo istnieje
eot |
|
Cytuj:
|
A nie lepiej poczekac kilka lat az sie to wyjasni?
Btw. Juz widze ten przeboj: Cytuj:
Tylko sie nie zdziw jak po tych slowach wlot na chate zrobi Ci mafia krulicza. |
@up
Króliki KKK? o_O @topic Ufo istnieje i kij Ufo nie istnieje i kij |
Nawet jesli istnieje to w bardzo prymitywnej formie jak bakterie etc
jesli nie to co to zmienia |
ja sam nie jestm do konca pewien.. w sumie cos bylo w tv ze jakies robaczki gdzies odrkyli czyli ze kiedys musiało byc zycie, ogladalem ostatnio ze w chuj dawno temu mars mial porownywalnie tyle wody co teraz ziemnia, a gdzie woda tam zycie
ale z drugiej strony jestem chrzescijaninem, mocno wierze w Boga a w opisie stworzenia wszechswiata nic nie ma o ufo... tylko tyle ze Bog stworzyl czlowieka @edit za kilka/ kilkanascie lat odbedzie sie wyprawa na Marsa ( przygotowania juz trwaja z tego co ogladalem ) wiec pewnie dowiemy sie czegos wiecej |
ale z drugiej strony jestem chrzescijaninem, mocno wierze w Boga a w opisie stworzenia wszechswiata nic nie ma o ufo... tylko tyle ze Bog stworzyl czlowieka
@edit za kilka/ kilkanascie lat odbedzie sie wyprawa na Marsa ( przygotowania juz trwaja z tego co ogladalem ) wiec pewnie dowiemy sie czegos wiecej[/quote] Czytaj więcej NORMALNEJ książki której treść była SETKI razy zmieniana, dodawana, przekładana etc. Opis jak opis. Kościół jak chce tak jest :) @topic Jak zawsze są przeciwnicy i zwolennicy UFO<także ten zespół>. Osobiście sam widziałem coś, czego nie potrafię określić własnymi słowami. Z drugiej strony wszystko czego człowiek nie zna a lata jest dla niego NOL'em więc dyskusja ku temu czy to istnieje czy nie, nie ma żadnego sensu. |
Jeśli chodzi o istnienie - http://www.youtube.com/watch?v=WJhW0WQc9mM
Musi tam gdzieś coś jeszcze żyć. |
jak sie nazywa ta piosenka ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
bylem na dzialce, 100km od kalisza, akurat wszyscy szykowali do obiadu, ja siedzialem na krzesle i glapilem sie gdzie popadnie, na niebie sie pojawil ni to samolot ni to nie wiadomo co takie cos podobne do zuka. nie byl to zwykly wojskowy misliwiec czy cos, poruszalo sie to w miare wolno, i ksztalt mialo na serio zuka czy innego insekta. powiedzialem mamie, nie uwiezyla, mowilem innym nie uwiezyli :p ale ja to widzialem. wiezcie czy nie, ja tam wieze w ufo, zreszta duzo jest fakeow na youtube ale niektore na prawde pokazuja ze cos tam istnieje. zreszta potwierdzi to kazdy kto cos takiego widzial, a takich jest malo. |
Cytuj:
|
double -.-
VVVVV |
ja w boga nie wierzylem nie wierze i nie bede wierzyl
jak jakis czlekoksztaltny zwierz mogl stworzyc caly wszechswiat??? no a tam z tymi robaczkami to bylo tak ze na jakims meteorycie znaleziono material genetyczny to tyle @edit polowa scenek w tym filmie to jak ktos powiedzial krople wody, brud,kał na obiektywie na yt sa filmy jak powstaja takie niby ufoki (faki) kilka min roboty |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:02. |