![]() |
Tibijczycy kochają futbol
Na stronie tibia.com możemy przeczytać:
Cytuj:
|
Cipki nie maja juz pomyslow na newsy.
Btw. Kiedy ostatni raz w ciagu 2 dni byly 3 newsy? :D First!!! |
@up
Zgadzam się, trochę dużo. Aczkolwiek co ma mecz do Tibii? Jak zapewne zauważyliscie i tak dużo ludzi grało... |
Jak nie ma newsów to źle, jak CipSoft chce jakoś wyjść do graczy z innej strony, też źle...
Fajnie, że ukazał się taki (inny) news. Podoba mi się, że poruszyli temat najlepszego sportu na świecie :) Cóż, widać, że LM potrafi oderwać graczy nawet od Tibii :) @btw Kiedy w swoim isteniu w komentarzach newsów na tpl nie było płaczących dzieciaczkó, że CipSoft zuyy?;[ |
Potem po meczu zrobilem nocke i na asterze bylo 212 osob a niekiedy dopchac sie nie da do depo. :)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
O tak, 1/6 czy 1/7 dała loga i nagle Tibijczyk stał się wielkim fanem futbolu.
|
Tak, widzę to ukryte przesłanie: "Logujcie się do gry zamiast oglądać mecze, są mniejsze kolejki".
|
Heh to jak leci "Klan" to zapewne też ludzie ida go ogladac co...? Bo z tego co wiem to w tych godzinach też jest spadek ;P.
|
Większość chciała obejrzeć mecz to to zrobiła ; ).
Potem pewnie na euro 2012 zrobią takiego newsa ; D |
A MU i tak śmierdzi : >
|
ta reszta co została online to pewnie boty...
Bo kto nie lubi piłki nożnej . |
Cytuj:
Osobiście wolę rzadsze, ale konkretne newsy. No chyba, że chcą być jak hunted.pl, to jeszcze z pół roku i może to osiągną. |
2xUp
Ja nie przepadam za oglądaniem meczów piłki nożnej, zdecydowanie wolę oglądać koszykówkę, która trenuję od 5 lat =p |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Kupię PACC'a jak wystawią w news'ie wyniki z matur.
|
Lol
Cytuj:
Ps:Ja tez nie lubie pilki ;] |
mecz
Jak można piłki nożnej nie lubić?
bARCA!!! |
Cytuj:
|
Widać ze na to piętnaście minut (czy ile tam jest) w przerwie powbijało ich pełno
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:00. |