![]() |
[kyra] masslog 180ed view
|
omg, piekne oro <3 ; oo
|
Piękny filmik najbardziej podobało mi sie skladanie Izoratha :P Koleś sie świecił od tego sio.
|
hahha! I wlasnie dla takich momentów kocham gre na pvp :]
|
taaa dlatego nie pozwolmy jej spier****ć przez Cipsoft ...
|
omg ; ooo majstersztyk ; DD
z kad bierzesz camy z kyry ? |
Jak sobie tak to oglądam, to mam wrażenie, że kolejnym genialnym pomysłem Cip będzie uniemożliwienie stawiania MW w jedno-kratkowych korytarzach + uniemożliwienie postawienia MW tak, by się stykały.
Brak możliwości ataku nieoznaczonych graczy przez 30 sekund po zalogowaniu. I runa Town Portal. A film świetny. Na 0,8x obejrzałem. Rozwalił mnie ten kolo w 7 minucie, próbujący przejść obok tej twierdzy z MW. A masslog ładny i dobrze rozegrana akcja. |
i tu sie mozecie podniecac pvp ze strony yorbbi a nie jakims od 7 bolesci Beastem...
|
To było piękne : d
|
Wybitne. Prawdziwy majstersztyk w pvp. Doskonała strategia. Więcej takich filmików ;)
|
aff ale bsp ogarnol ;/
|
Aż miło się oglądało: D
|
Piękny mass log nic dodac nic ująć , połasili się żeby zabić 181 ed ale coś im nie wyszło... :)
I tak najlepsze są noob chary :D Izorath w trapie , koles go blokuje i pisze 23:56 Koksjak ichmalo [7]: TEMPAH 23:56 Koksjak ichmalo [7]: HUJU 23:56 Koksjak ichmalo [7]: TO ZA PROSIACZKA _/ powodzenia tam wiecej takich filmików |
Ladniee.....
|
Ale ten mass log wykur**scie wygladal ;O
|
świetnie to wyglądało:P chciałbym zobaczyć mine tego "Xend Stra" gdy zobaczył tego mass loga:)
|
Jeden z lepszych filmów jaki ostatnio widziałem : )(
Te paralajzy na początku bezbłędne : D |
piękna akcja...trochę ich zaskoczyli XD
|
Teraz żałuję, że już tam nie gram.. :P
|
Przez chwilę miałem wrażenie, że po tym masslogu siły będą wyrównane i zabiją max 1 osobę, a widać zaskoczenie było tak wielkie, że atakujący tego ED się rozbiegli jak owce bez pasterza.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:36. |