![]() |
Fire Axe czy Noble Axe?
siemka powoli zbliżam sie do 35 lvl i nie weim co kupic fire axe czy noblwe axe?
po ile chodzi f axe i n axe? na Securze |
Polecam Noble Axe, nie jest zaczarowany żadnym żywiołem. Ja np nie lubie bić z zaczarowanych broni, ponieważ niechce mi się liczyć jaki hit wszedł.
|
Cytuj:
|
@Up
do czego ten komentarz był bo nierozumiem, może poprostu chce sprawdzić jaki mu best hit wszedl ?;] @Topic Ja na 35 lvl też się długo zastanawiałem i kupiłem fire axe ^^ kupiłem je za 5 k...noble axe kosztowało 10 k...jest różnica...;] a na 50 lvl itak pewnie kupisz sobie Ornamental axe ;p zależy to tez od tego gdzie będziesz miał zamiar expic ;> ja expiłem na barbarianach/Scraby...więc Fire Axe było idealne ...;> jeśli masz zamiar latać z tym na dragi ( wiem że nie realne hunty kinem na takim lvl) to lepiej kup noble ;p |
Noble axe. Lepiej dac 10k i bic do 60 lvl na heroic axe.
|
Cytuj:
|
Polecam Noble axe
Dlaczego ? Poniewaz lepiej kupic go i expic na dragach a z fire sobie tam nie poexpisz Ps zalezy tez od expowiska na mount sternum fire ^^ |
Cytuj:
|
Jak masz pacc i będziesz bił scaraby/żółwie to bierz fire, a jak tylko zwykłe potworki niewrażliwe na jakiś żywioł to noble. Jaki z tego morał? Kup dwa i noś w zależności na co idziesz...
|
Cytuj:
|
Polecam Ci noble axe, biegasz z nim do 60 lvl i kupujesz Heroic Axe : )
|
Cytuj:
|
Nie ma sensu, opłacać się będzie od 57-58 poziomu.
@topic Noble axe, stanowczo. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:11. |