![]() |
Ślub Struny i Lukcika [Aurea]
Fotki z ślubu Struny i Lukcika:
<mod break> Zdjęć nie ma, bo autor wywalił je z swojego servera. A co się dziwicie, skoro to temat sprzed prawie pół roku. Kto będzie tak długo trzymał, i zapychał sobie miejsce. I proszę nie odświerzać starych tematów ze zdjęciami, mówiąc, ze ich nie widać. To ostatnie ostrzeżenie </mod break> Na szczęscie wszyscy ślub przeżyli... Było wesoło 8o |
Co to za wesele na którym nikt nie poległ (żartuje)
Ogólnie ss spox Gratz młodej parze :cup: |
Woow
Fajne pieczone mieso i ślub byłnawet Fajny
|
Tibia to nie normalne zycie,dla mnie slub to glupota-Ale to tylko moje zdanie
|
Huehue, no Ostrin zes sie postaral :P SS spox, texty koledownika, i ksiedza sa fajne o szwedach i" a u br?"
:D I hope nedlugo moj slub:P Jakas pani chetna? :D |
Cytuj:
|
@-Res-
no wlasnie to jest gra.... dlatego niektorzy ludzie lubia sobie pozartowac i wyluzowac wlasnie w taki sposob... -.- |
Cytuj:
Uszanujcie to:) |
Vezuzu Far'cry to kumpel z rl :)
|
GRATZ zyjcie dlugo i szczesliwie bez klótni bez zadym typu nóż w plecy a i jedno pytanko na jakim swiecie to bylo
|
Mogli by w tym upie dodać ryż żeby śluby stały się bardziej realistyczne xD
|
Cytuj:
-= Ślub Struny i Lukcika [Aurea] -= |
Aff a ja na tylko jednym zdjatku :P
Lukcik masz farta :] Gdyby nie moja niespelniona milos do Norly, Struna byla by moja :) Butibof wyjdziesz za mnie ?? xD |
Najlepszy slub jaki w zyciu tibijskim widzialem :P:D.GRATZ NIECH TA CUDOWNA PARA ZYJE DLUGO I SZCZESLIWIE I NIECH ICH SZWEDUCHY NIE HUNTUJA:P:D:D:P
|
no, no widze ze dropsik to sie tam najbardziej zestresowal z calej bandy ^^
|
Gratz Mlodej parze
Tez sie pobieram ale jeszcze nie wiemzkim jak dziwczyna ( laska w *** )chetna
RUBERA Aethis antychryst 48 master 53 mlvl 69 fisza <--- jest czym siepochfalic :P:P:P Gratz : niesamowita ania mi sie podoba ale nieten swiat ;( uhuhuhuhuhuh |
GZ ze ślubu
Mi bardzo się podobał tylko chyba nie bylo obrączek (weeding ring) ale i tak spox ślub.
|
Gratulacje !
Nom gratulacje bardzo fajny ślub :P i torche zadymki po pijaku było :P a przechodząc do rzeczy to wszystkiego najlepszego młodej parze dorzyjcie razem do 200 leva rzyczył bym więcej jak by więcej można było osiągnać :P
|
Ja uznam opinie większości ponieważ widze tylko znaczek photbucketa
|
Screenów nie widac, ale wszystkiego najlepszego na nowej drodze tibijskiego życia.
/Muddy |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:54. |