![]() |
30 lv, PACC
Gdzie expic na paccu na 30lv? Na czym i gdzie dokladnie?
|
Polecam jakiś spokojny tomb, albo nudne bicie larw dla kasy i mlev'a.
|
raty w thais albo trolle w venore, ale w sumie jak masz pacca to moze gobliny na edron ?
|
polecam na Nightmare'ach ale musisz mieć skille po 90 i dużo potów
albo poczekaj aż się skończy Noob Pacc i wróć na troLLE |
Nie wiesz gdzie expić?
Odpowiedź na swoje pytanie znajdziesz tutaj. |
Dzieci dostały n00b pacc'a i mają uciechę, muszą się od razu zapytać "kcie ekspici z pacem?" bo to dla nich strzał życia ;)
TOPIC: Idź na gobliny w edron ew. roty darashia bo grać nie umiesz i padniesz na tombie :baby: |
Cytuj:
@Topic: Z całą pewnością poradzisz sobie na każdym tombie przed teleportem oraz na rotwormach. Myślę, że to wystarczająca odpowiedź. Na tibia.wikia.com masz więcej informacji odnośnie tych miejscówek. |
Cytuj:
Wiem, że to pytanie nie do mnie ale odpowiem: TAK, od razu wiedziałem gdzie expić i co robić, bo oglądałem dużo filmów Cichego :) Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
to że miałeś pacc nie oznacza że masz lepszy skill elo |
@DEMEN
Po 1. Zwracam honorek. Po 2. To niech się zapyta w przyklejonym temacie a nie nowy zakłada. |
Cytuj:
@PACIUCH: móc, umieć, potrafić - poszukaj w słownikach synonimów @Down: 1. Oczywiście, że lepiej, ale przecież 'niektórzy' muszą płacić za PACCa, żeby móc się nim nacieszyć :P 2. Przeczytaj definicję nooba, a następnie PACCa, potem to wszystko zsumuj... Większość graczy, którzy cieszą się free PACCem zachowują się po prostu jak nooby (patrz: wpycha sie na respa itp.) |
Cytuj:
i nie rozumiem dlaczego ktoś napisał noob pacc? w takim razie pacc, który został kupiony za kase to frajer-pacc? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
zal tego foruma
|
Cytuj:
po 1 nie ma tak latwo czytaj poradniki dla swojej profesji po 2 odkrywaj swiat gry sam wtedy jest frajda a nie kurwa tylko exp exp exp po 3 nie czytales regulaminu zakladania nowych tematow lub nie wiesz na czym polega forum... |
Hmm
Polecam Dark Katedre lub Fortece Elfow w Venore
|
hmmm no dobra... 30 z pacc.. ale moglby napisac jaka profka...:> mysle ze taki lvl na mino tower sobie da rade ale raczej tak do -2 wlacznie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:38. |