![]() |
Herdo Story
|
daje 6/10
-małe obrazki -nie pisze się Yongbel:wybiła twoja godzina ! tylko . Yongbel says: Wybiła twoja godzina +widzę że to twój pierwszy fake +to tylko prolog wiesz co najpierw powinieneś to zrobić w "nasze pierwsze fake" |
Cytuj:
|
Ty se chyba jaja robisz? Jeżeli to ma być cała historia to do Niedokończonych Fake'ów z tym ><.
Zacznę od tego, że mowa jest źle sformatowana. Zenon mówi: Jhestem da best - źle! Zenon mówi: Jesthem Dha Bhest - Poprawnie. Słuper Hirół. Po chuj dajesz spojlery ;S Najlepiej żeby wstępu słownego nie dawać, tylko od prologu zaczynać... Outfit tego mhrocznego Yongbel'a ssie na całej linij ;S Imiona postaci są takie nie halo ;S. Numeracja dialogów ssie, a przynajmniej na czwartym i piątym screenie... Ogółem szit ;S 3/10 na zachętę ;S. |
Na przyszłość rób więcej bo nie ma tu nic do oceny.
Idzie gość przez pustynię, a tu nagle teleportuje się do jakiegoś wymiaru zła i ginie. Myślę że może być z tego coś ciekawego, ale musisz to rozwinąć( 5 obrazków to naprawdę mało). Jeśli brakowało Ci pomysłu mogłeś pokazać tą biedną rodzinę czy coś. |
Po pierwsze to nie wstawiaj obrazków jako linki.
Jak na moje to wcale lokacje z małe nie są. Popraw to o czym mówiła reszta i rób dalej ale fabuła troche cienka ;/ |
Fabuła dość przymula,biedny tatuś ;( uratuje go! Obrazki małe i chyba można się domyślić o czym fake ? ''Zemsta'' ? 4/10 ;D
|
Plx
Kod:
[img]link do obrazka[/img] Gostkowi ginie ktoś z rodziny. Przejęty kolo trenuje przez lata, aż w końcu zabija zbuja..? Cytuj:
|
Czy oni mają smoka w zagrodzie -.-
|
wstaw obrazki to ocenie... linki syf...
PS. Zgodzę się z shivkiem ! (czasem on tez powie coś mądrego ;D ) |
Zabijcie mnie.
Obrazki nie są aż tak małe, smok w zagrodzie i na dodatek numerowanie tekstów połączone z okropną wklejką. Umrzyj. |
Niby biedni a taka krwiożercza bestia pasie się w ogródku...
|
smok
smok bedzie wykorzystany... spokojnie
|
Cytuj:
Wiedziałem od początku, bo taka przewidywalna fabuła ;p <znak również zakończenie xD> |
kazdy zna juz zakonczenie... jeszcze by to uszlo gdyby bylo widac obrazki!!!!!!!!!!!
|
obejrzalem 1. obrazek i dalej nie mam zamiaru. jeszcze gdyby to byly linki bezposrednio do obrazka...., ale CZEMU NIE WSTAWILES ICH NA FORUM??!! tego fake'a juz na pewno nigdy nie przeczytam.
|
Drugi Part
Drugi Part jest taki sam jak każdy (małe screeny, napisy słabe itp.), i jest trochę nie dokończony, ale kontynuacja będzie w Trzecim Parcie... W następnym Parcie będzie wszystko lepiej zrobione... Źle robiłem Pierwszy Part, Drugi Part i Prolog, ponieważ kolega (ma tutaj konto) mówił że najlepiej jest zrobić małe screeny, bo potem się czepiają o puste lokacje... Teraz widzę że się mylił...
Drugi Part 1 Screen 2 Screen 3 Screen 4 Screen 5 Screen 6 Screen 7 Screen Proszę o wyrozumiałość, następne Party będą lepsze... |
A mnie ciągle denerwuje że ojczulek nie sprzedał smoka, tylko udał się na pustynię po skarb( i nie zabrał broni, lol).
|
Następnym razem albo wstaw obrazki, albo się utop.
Osiodłam smoka? Azor? Utop się i tak. |
Klikanie w poszczególne linki to naprawdę wkurzająca sprawa, kiedy chce się obejrzeć fake'a.
A tak na marginesie, to krew mnie zalewa jak widzę ludzi robiących fatalne fake'i, a krytykujących autora tego tematu -,- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:06. |