![]() |
410ek stara sie naprawic opinie o non-pvp
chyba jednak nie.
lipe macie na tych serverach non-pvp ; ( http://uploadhyper.com/file/3623/HugtoTomurka.cam.html //rav |
po co bierzesz filmy z tibia.de?
|
@up
Bo nie każdy wchodzi na tą stronę? @down Każdy tak mówi, jak ogląda filmik... mógł to mógł tamto |
SPoro tego było nalurowane. Ale mógł uciec w górę a nie na schody.
|
No nie udało się : (.
|
Ładnie ich załatwił ... wszystko co mógł nasrał tam i popadali ;) a tak w ogóle to on zrobił to for fun czy nie lubią się?
|
nie ma to jak ogar; p
|
Pojechał im xD
|
Ladnie, gdyby nie jego lvl watpie aby dal rade , bo nawet na tym lvlu jakby sie trapnol to nie wiem czy by wyleczyc dal rade, szybkosci czyni wszystko:D
|
Tomurki wcale nie są ogarnięte. Gdybyście grali na Candii, to zrozumielibyście co mam na myśli. Żaden z dwóch ownerów postaci nie odważył by się na taką akcję, ponieważ bał by się deada. Przypuszczam, że ostatnie plotki, co do trzeciego ownera, okazały się prawdą.
Cytuj:
|
Xere po co się pocisz jak i tak dzieci forum napiszą ze sie nie znasz
|
To tomurka ma tylko 3 ownerów ?
@down : hahahaha |
A ja myślałem, że Tomurka jest to nazwa ogólnopolskiego projektu w Tibii aby przegonić słynnego LP i gra nim pół Polski o.0
|
Cytuj:
@Down Nawet nobek z carlin, który miałby 410 ek, to by ubił. |
Pokaral i to sie liczy. Nie wazne ilu ownerow. Y0
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ladnie tego tam nalurowal :D
|
@dyskusja na ten temat
Kolejny rozdział komedii produkcji forum.tibia.pl pod tytułem ''Zrobiłbym to lepiej niż ten czy tamten'' Jeśli chodzi o moją opinię na temat filmu to: 1) nie wiem o co Wam chodzi i nie wiem co zrobił źle, 2) nawet ładnie to zaplanował. |
Podziwiam tego 140eda xd Niema to jak 140edem na e grance uciekać na ukos xd
btw. Ja bym użył hiper mocy pixela i bym zwiał :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:33. |