![]() |
[Furora] DHQ 223 RP
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=9wm8jxvcu1c4zt5w
Robilem juz 3 razy tego questa, nie bylo ciezko. |
Ładnie Ci poszło ,lecz wiadomo na tym lvl to nie wyczyn.Troche kaski bedziesz mieć za te steel bootsy ;)
|
Nice skille ;)
A quest jak quest, kazdy taki sam :p Anyway gz |
ale ty musisz miec z tego zarobek xdd ale fajnie poszlo xd
|
Wziąłeś te b robe czy nie (;
|
widziałem jak solował dhq 140 ms na starych manasach więc, name topicu mnie rozśmieszył .
@down teraz jesteś fajny, co nie ? |
@up
A ja widziałem jak 99 RP robił solo anni. Tak, dobrze myślisz (?), to jest ironia. |
Cytuj:
Ukryty tekst:
Nooo jest, a ty nie. |
Cytuj:
@ down sam się utop lol 2, wymyśl coś lepszego jak chcesz ze mną rozmawiać ; ) |
Cytuj:
Pewnie ostra walka ze slownikiem jezyka polskiego oraz cala rodzina do pomocy. :X Utop sie. |
#2 up
Jestes az takim debilem iz myslisz ze ktos nabierze sie na to, ze sam to wymysliles? 0 rLY? Zeby napisac wlasnorecznie taka sentencje trzeba byc Einstein'em j. polskiego. Wiec nie kiepkuj mi tutaj, bo jestes 0 i taka prawda yo |
Cytuj:
Czułeś się fajny piszcząc to? chciałeś się pochwalić swoją jakże wysublimowaną wiedzą korzystania z tajników słownika? Nikomu tym nie zaimponujesz, a na pewno nie na tym forum. Idź się kolegą pochwal nowym słownictwem.:) |
Cytuj:
|
szkoda mi konta z 06 żeby was dalej pozajeżdżać : )
nie ma co się tak denerwować hahaha ps Cytuj:
|
Era E-NAPINACZY.
@film Banshee na 2 hity ;<< |
Cytuj:
EDIT:Nawet dłużej niż ty. |
Cytuj:
|
Cytuj:
down POćwicz poćwicz POZRO POĆWICZ !!!!!1!!1!! lol 2 Twoja inwencja twórcza potwierdza twój wiek ; D |
Cytuj:
|
Metoda Copy'ego Paste'a rządzi! :o!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:00. |