![]() |
POstman QUest
Witam
Panowie uciekl mi A Stranger Fellow co mam zrobic zeby to zadanie wykonac na nowo? POzdro |
Jak uciekł?
|
nooo normalnie pisalem hat hat hat i zamiast wpisac ostatnie hat wpisalem at i jak poprawilem znowu na hat to wyskoczylo Get! Lost! i koniec nic nie moge zrobic :(:(:( POMOCY
|
Napisz "I'm sorry, I mistyped"
|
ale to mam napisac do Kevina czy A STrong FEllow?
|
Zanim wyślesz posta, to chociaż go przeczytaj i popraw błędy. To jest forum, nie jakaś rozmowa gg.
|
ARcan a Ty jestes moja mama zeby mi mowic ze mam bledy poprawiac ??
|
Cytuj:
|
A ja zamiast na pota nacisnąłem na ten zajeb... prezent i mi zniknoł da sie to jakos odwrócić?
OK mam juz odpowiedz |
Paczkę możesz kupić u Black Berta w Thais koło portu za 16000gp
|
Ale żeby tą paczke kupić nietrzeba było jakiegos questa wczesniej zrobic?? przynajmniej tak mi soe zdaje :p
|
Tak, trzeba najpierw ukończyć Thieves Guild Quest
|
Widzę, że nazwa tematu pasuje do treści, którą chcę zawrzeć w tym poście.
Mam pytanie: czy po ukończeniu Postmana można używać skrzynek postmanowych gdy ma się Facc? |
Mam właśnie takie same pytanie :p I czy jest gdzieś pokazane na jakich expowiskach znajdują się te skrzynki ?
|
Tak można uzywać na FACC. Jedna jest koło kopalń, skrzynki są również w kopalniach na poziomach -3.
|
Jeśli chodzi o faccową część, to jest też skrzynka w Mintwallin, Ulderek's Rock (Orc Fortress) i Shadowthorn (Elf Fortress).
|
A koło świętego mikołaja?
|
Tam nie musisz mieć postmana, zresztą mało kto korzysta z tamtej skrzynki.
|
A ja mam problem z ósmą misją. Poszedłem po ciało, przyniosłem róg. Później zrobiłem misję na Vedze a w Quest Log przy ósmej misji pisze Waldo's Fate czy coś takiego zamiast complete. Przy misji na Vedze mam complete. Czy przszkadza to w ukończeniu postmana??
EDIT: Problem sam się rozwiązał. Po oddaniu misji na Vedze u Kevina przy ósmej misji mam complete. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:56. |