![]() |
Czar.
Nie mogłam znaleźć więc zakładam nowy temat. Czy opłaca się kupić czar Creature Illusion (przemiana w potwora). Jak się pytałam kumpli mówili że można mieć niezły ubaw, ale raczej jest nieprzydatny.
P.S. Dzięki za SENSOWNE odpowiedzi :). Aha. I, że nieźle można mlvl wbić... |
Owszem jest przydatny, podczas ucieczki przed PK (wiele razy ten czar uratował mi tyłek), albo do straszenia noobków na Non-PvP :]
|
jaki musze mice lvl zeby kupic ten czar ?:D
|
No a poszukać to już nie można ?? 23 chyba. Na następny raz sprawdź se. nikt nie będzie szukał za ciebie.
|
Cytuj:
Przecież każdy jest na tyle głupi, że nie zobaczy, że potwór biega z nickiem :);):pB):]:o:baby:;(:confused::cup:X(:o |
@up
Myślenie nie boli, od czego jest exani hur? |
Zrob sobie nick Dragon i mozesz sie tym bawic xd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Jak wyżej: straszenie noobów i słuchanie "paczcie*! tam jest gs!" #EDIT Przypomniała mi się jeszcze jedna zasługa (chodź trochę nieopłacalna). Można się zamienić w Wojownika Piekielnego Ognia (Hellfire Fighter) i mamy czar "Światło" (płomienie Wojownika oświetlają wszystko jak czar "Światło") Pozdrawiam, DK. Błąd ortograficzny zamierzony. |
Jesli nie masz co robic z kasa to kup. Dosyc zabawny czar.
|
Cytuj:
Nie wiesz to nie pindol głupot bo można mieć nick potwora... |
Cytuj:
Huh? |
Cytuj:
|
nie oplaca sie! strata kasy a i tak sie pobawisz tym kilka dni i bedziesz zalowala... takie jest moje zdanie ;] nie kupuj chyba ze nie masz na co kasy tracic:p
|
Cytuj:
@Down: Cytuj:
|
nie moge wykombinowac jak to pomaga przy PK??
|
ten czar nie przydaje się podczas ucieczki przed pk. Do tego służy runa, dzięki której możemy zamienić się w dowolny item. Np uciekasz przed pk, a masz pz- wrzucasz exani hur up na dach, a nastepnie sam zamieniasz się w jakiegoś śmiecia np. label. Mało przydatne moim zdaniem bo od czego jest exiva?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:36. |