![]() |
[Furora] 223 MS ginie na nocnym pkowaniu.
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=wtr5e69abj54cc07
Obudzili mnie o 4 w nocy, nasi scigali Xespoza ok 1h, az wkoncu udalo nam sie go strapowac. |
No trapik się udał, ale jakby ktoś mnie obudził o 4 rano z powodu tibii to bym go chyba zablokował.
|
Cytuj:
Co do filmu gz : D Chyba ziomek sie nie spodziewał że glebnie ;o xD Ahah... 13:28 Diabllord [223]: no to gon ale z gory ci mowie ze z mana bedziesh mial szope w hooj Kto mi to przetłumaczy? XD |
Ładna pułapka by kamerzysta : P
|
Nie lepiej się wyspać, zamiast grać w Tibię?
|
Cytuj:
kamerzyste by prawie zlozyli xd ładnie ;d |
Cytuj:
Ziomek pisal mi ze moge gonic Xespoza ale bedzie ciezko z mana. |
Cytuj:
@Film Hardo, piwipi mistrz. |
Cytuj:
Pamiętam na Obsidi jak dzwonili do mnie bo jakiegoś snake robilismy 3-4 w nocy ale co tam ;d przynajmiej to dobrze wspominam elo Xus aka Kuba ;d |
Cytuj:
|
Podobało mi się to exivowanie po Tiq~
Jeśli ktoś nie chce oglądać dżungli, może do 12 minuty przewinąć. Ładna akcja. Jakby lvl zwiększał siłę magii tak, jak kiedyś, to film byłby krótszy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gratz ogarniętego leczenia na elfbocie ;\
|
Cytuj:
Film dosyć dosyć ^^ Ale mnie to kiedys tylko bot o 4 budził :D a od kiedy nie gram mam spokój ;) peace xd |
@Up GDZIESTAM
AHA :D @Film Frag jest Frag i nic tego nie zmieni. Gratuluje oczywiście |
Cytuj:
|
Masz jakis sposób, zeby nie banowali za elfa B)? Czy jestes hardkorem?
|
Cytuj:
Cytuj:
@ down Może i racja. Łatwiej jest na trzeźwo ocenić, że gdy np. nadąża się leczyć, mógłby sobie 'otworzyć' przejście na południe (bo można np. walnąć czar i tuż przed/po wypić SHP), a wtedy znowu by się zaczęła epika: "Exivowanie w dżungli Tiq~" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:46. |