![]() |
Demony na Goromie
Tak tylko dla pokazania, nie ma już czego kręcić
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=2tuj8fonhj0xfojw |
Ogień na lodzie to tylko możliwe w tipji ;) Znając Cipsoft to się cieszcie do update bo pewnie to zmienią.
|
No, pewnie to zmienia. Trzeba sie cieszyc, bo teraz da sie jeszcze bic up/down :D
|
Na samych schodach też się tam da, więc nie wiem o co care : f
@ Film dla mnie nudny, bez loota itp ; f |
Cytuj:
|
A czy poty będą działać jak ice cuby ktoś sprawdzał?
|
Na takim lvl'u to pikuś : D Ja bym chętnie oglądnął ... wszystko nudne : D Ale nakręcaj więcej filmów : )
|
Cytuj:
|
Cytuj:
xD! @film No było byłooo był-oooooooooooooooooooooo. Zaskoczy nas ktoś czymś nowym!? ;< p.s: Fajny loocik w kr : )( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Nuda...jak dla mnie nic ciekawego
|
W tej grze nie ma już nic ciekawszego do expienia, jak chcecie coś ciekawego to se filmiki z open battlów oglądajcie.
Te 2 MPA spadły w odstępie 5 minut, nawet nie pomyślałem żeby cama włączyć, ale nie każdy musi wierzyć, przecież nie po to dałem film żeby osądzać czy zlotowałem je czy też nie. I też nie każdemu musi się to podobać, każdy ma swoje zdanie. |
Mnie się podobało, choć nudnie :P Ale czekam na więcej.
Pozdrawiam |
@up
Zgadzam się. Jak wchodzę na tibicamsy i ściągam filmy to tylko od 200+ a najlepiej 300+ bo wszystko co możliwe już widziałem, a wyższy lvlek może mnie jeszcze jakimś stylem albo ogarem zaskoczyć. Małe lvlki też mogą zaskakiwać ale nudne chyba by było np 10 lvl knight ogarnia naraz 3 guardy, albo 70 palek na kopie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Sad but true :/ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:33. |