![]() |
No No Gratz huntu i d shilda :D
|
Fajne screenki i gratz lootu :)
mi niestety nigdy darg shield nie wypadl a zabiłem juz w zyciu 10 draguw 8o |
-.-
byscie jakies commenty mogli dac
|
Znam komandosa z dolery ;) fajny loot choć troche malo go :p mam zal ze mnie ze soba nie zabral.(kiedy oddasz mi moja kase). :D
|
Drugi smoczek i już shield najs :p FAjne zdjecia, fajne komentarze, fajny loot, fajny advance :D Give more plx
|
Ziomek wymiatasz.
Nareszcie ktos zrobil dobre ss ' y. Hity i loot w ciele. Wielkie grats dla ciebie. Naprawde wielki. |
Dzieki
Jezeli ssy wam sie podobaja to zroibie jeszcze kilka ale jutro z gsow albo z dragow
|
No no, co prawda ssy trochę nudne ale chodzi mi on ten hakerski program, co to dokładnie ?? ;)
|
Cytuj:
Spoko SSy, loot tez spoko, gratki dla ciebie ! ! ! |
a ja znam komandosy z monopolowego :evul: dobre ( bo tanie ) winka sa B)
gtz d shielda sadzac po ilosci lootu duzo ich nie zabilisci wiedz mieliscie farta :p |
cool
Pieknnie podoba misie oby tak dalej :)
|
Fajne ss ale ...
Fajne ss'y, loot spoko no ale nie wiem czy ty hunciles juz drgi czy nie ale powinieneś stać na skos nawet jesli smoek ucieka :/
|
Gratz
Ssy nice . ale ten " dobry hit " to przesada ja mialem knighta na 28 lvlu skile 60 i on walil z fire axe po 100-120 dragom, a tutaj 80 dobry hit :D
no ale ssy nice gratz hunta i loota |
=]
Fajne ssy nie sa zle. Fajne tez to makro czy jaki ty tam cheat uzywasz :P nieładnie ;)
|
LOl koleś używa cheaterskiego programu "Rybak" do łowienia ryb .. na chyba czwartym screenie jest napisane u dołu ekranu "Fishing Rod/Rune Disabled" -.- i jeszcze obok pasku startowego , tam gdzie przeważnie jest GG to koles tam ma włączony program z ikonką wędki - czyli to już na pewno Rybak -.- Omg jaki koleś ...
|
?? Uzywa to uzywa jego sprawa... Jak chce niech uzywa -.-
@ Topic Fajne SS;] Gratz Draggy shielda;] Szkoda ze z dragow juz FS'y nie wypadaja ;( |
AAAAAAA albo wy macie takiego farta albo ja takiego pecha drugi Drag i Dragos Shield A ja 15 deragow zabilez z rzedu i nic ani dragon shield ani serpent sword sama kapa aaaaaaa !!!!! Wkazdymbądzrazie GRATZ Lotu :)
|
gz loota a szczegulnie d shielda w 2 dragu gz
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:13. |