![]() |
moje pierwsze grafy
Witajcie.Jestem nowym użytkownikiem forum i zamieszcze tu trochę moich prac wykonanych na paintcie... :(
Niestety powiedzcie mi jak mozna wkleić screny i rysunki bo coś mi nie idzie (i'am nOOb plxxx) |
Wielkie dzięki dla Gtyka !!!
Też tak miałem ale logicznie wytłumaczył mi to :cup: Gtyk :cup: (Ten koleś to potrafi dobrze wytłumaczyć ;) ). A teraz wracając do twojego pytania-Zapisujesz obrazek tworzony przypuśćmy w paincie(zapisuj najlepiej w formacie JPEG). Następnie załączasz stronkę www.imageshack.us i tam klikasz "Przeglądaj" wybierasz swój obrazek(z miejsca, w którym go zapisałeś B) ), Następnie klikasz "Host it" potem po wykonaniu tej operacji masz kilka dostępnych "kompletów" tekstów opisujących twój graf. Zaznacz jeden z nich(najlepiej pierwszy z brzegu), weź "Kopiuj" i potem wklej to w swoim poście-tam gdzie uznasz za stosowne :p . Z innymi grafami, które będziesz chciał wklejać postępuj tak samo.
Mam nadzieję, że pomogłem :) http://img29.exs.cx/img29/102/poni7la.jpg |
Dzięki ci za pomoc :p Jesteś ok :cup:
|
ahhhh.....
ImageShack
|
Wyłumaczcie mi to jescze raz plxxx!! :baby:
|
ey nie spamuj!
Dajesz przeglądaj i wybierasz swoj obrazek. Dajesz "Host It!" i pojawiaja ci sie linki wybierz lewy górny link i wklej do swojego posta i ogladaj komenty swojich prac mam nadzieje ze pomoglem |
Lol
Ludzie Do Cholery Nauczcie SiĘ SzukaĆ!!!
|
Dziwne...
Czy tylko ja nie widze tych grafik czy ich tutaj nie ma??? X( |
Witaj Tayson.
+3 pkt. za lenistwo, bo jest przyklejony temat +6 pkt. za nieczytanie regulaminu, postowanie i głupotę wtórną |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:03. |