![]() |
Gdzie expować Sorcerem (Magiem)?
Gdzie expować Sorcerem (Magiem)?
|
To zalezy jaki masz gust i czy sam expisz czy z kumplem ja np. expie na mino archerach i zwyklych czasem wyskocze tez na dragona z blokerem :)
P.S najlepiej expuj na ghulach i minoskach |
Ja druidem na 9 lev expiłem na bugach i trolach, ale jak wskoczył mi 10 czy tam 11 lev to zaczełem robić hmm i chodziłem na slimy tak gdzieś do 20lev na 10lev blokowałem 3 slimy i kombo od nich to chyba po 40-50hp Idz se na slimy pod Carlin tam jest najlepiej, mozna wejsć i wyjsc bo są schody resp jest po 1 ale powinienies nie doznac duzych strat poniewaz slim nie dojdzie do ciebie a ty go mozesz szybciej zabic problem bedzie gdy sie rozmnożą ZAWSZE LEJ MATKE 5 szczałow i po slimie
|
Gdzie są slimy??
Mam pomysł jak mogł byś mi to szybko pokazać zrob screen mapy i zaznacz na nim to miejsce i masz dwie możliwośc albo wystawić go na forum dkla wszystkich albo tylko dlamnie wysyłająć mail ze zdjęciem pod adres [email protected] |
Przecież są do tego inne topici oraz poradniki dla maga.. Do 20 lv mozna tez do 25lv expowac na rotach.
|
Po pierwsze zrub se wiekrzy lvl magiczny. Jak juz zrobisz wiekrzy magiczny zacznij robic lvl najlepij na bugach tak miej wiecej do 10 moze wezmi9esz na solo na 9 lvl rotworma ale gdy juz bedziesz mial ten 9 czy 10 ic na gobliny a puzniej na roty wiec ruszaj sie, a i jeszcze na trolach B)
|
ja rotworma nawet na 7 lvl biore na solo
|
Masz depo dolne wejście i nalevo jest kanał wchodzisz tam i idziesz na sam dól, miniesz drabine, idziesz i masz mostek skrecaszw levo za mostkiem i jesteś. :D
|
kolejny lewiny nOObas...
ty muc uzyc power of SZUKAJ button! @offtopic powiem mi ktos co to k**wa jest??? (oznaczone czarną ramka) http://img94.exs.cx/img94/5852/carlinwysp0xu.jpg gram w tibie sporo czasu a w zyciu nie spotkalem sie z Carlin Wysp... |
Jeśli już To Carlin's Island choć nie za bardzo...
|
Cytuj:
:D LOOOOOOOOOL. Zje^#^ sie z krzesła, nie mam pojecia co to ma być.... EDIT. BTW. Poczytajcie jego inne posty........ |
nOOb plx
Ale polewka ludzie...Carlin Wysp..ahahhaha.... :D 8o a tak wogole to ja expilem od 8 do 9 na bugach..potem od 9 do 12 na trolach..nastepnie od 12 do 16 na rotach ...od 16 do 19 na amazonkach i od 20 expie w kopalni obok Kazo :)
|
Cytuj:
POLECAM!!! |
do conajmniej 30lv roty.... a najlepiej do 40lv ;]
|
na 30-40 levelu lepeij huncić z hmmami a nie an rotach gdzie biega pełno low levelowców ;)
|
8lvl trolle kolo thais dobij do 10lvlu
10lvl venore swamp trolle i czasem rotki do 15lvlu 15lvl roty na fibuli do 20lvlu 20lvl amazon camp kolo venore lub ciagle roty na fibuli do 25lvlu 25lvl ghule w ghost landzie przy uzyciu hmm do 30lvlu 30lvl można se chodzic na dragi z 2 dsami dalej to zalezy do ciebie |
Sorcer (nie knight)
A ja na rooku chodzilem z 6 lewelem i blokowłem spermany. Do miasta zawsze wracalem z 100hp czasami mniej B) B) (chzba bzlbzm dobrzm knightem co niestetz jestem sorkiem :( :( )
|
Mieszkam w Venore i mysle ze okolice tego miasta sa wysmienitym expowiskiem dla maga bo sa trole i roty w podziemiach , bugi i weze w okolicach miasta ja dzinnie na trolach robie 1 poziom dobrze sie expi na nich bo sa pod dostatkiem iszybko gina :) Pozdrawiam wszystkich (to moj pierwszy post :) ;) :) ;) )
|
Cytuj:
|
a więc tak :jest kilka fajnych expowisk:facc
1 Swamp trolle koło venore 2 Amazon camp koło venore 3 roty na fibuli 4 dwarfy i roty koło kazoo później:dwarf guardy koło kazoo i dragony ze summonami pacc: 1 roty na darashi?? 2 później larvy w ankrahmun(chyba tak się pisze) Ale z twoim lvl polecam tylko swamp trolle no i roty i roty. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:16. |