![]() |
Ciekawostka: Leczący atak SD na Rookgaardzie
Oto jedno z moich ostatnich odkryć, a mianowicie Leczący Atak SD na Rookgaardzie.
Film do obejrzenia, ocenienia i skomentowania tutaj. Pozdrawiam, Colin Fletcher |
powalony film ><
|
hardkorow karmi sie napromieniowanymi rybami? xd
|
Świecąca ryba mnie dobiła.
|
Co by nie gadać, to pomysłowe :D
|
dokonałeś odkrycia.
<ironia style> |
Czlowieku, wez ogarnij, dostal zycie za wbity level ...
|
Stało sie tak ponieważ, przy wykonaniu tego zadania masz miec 135 hp i tyle :P tzn, że jeśli masz full 155 to zabierze Ci 20 żeby bylo równe 135, natomiast jeśli masz mniej to doda tyle aby było 135.. Tak trudno zrozumieć?
|
Glupi film, glupia muzyka ogolnie glupie.
|
Tu chyba co niektórzy nie rozumieją słowa "ironia blx".
|
Cytuj:
|
Film rzeczywiscie glupi
|
To była wyłącznie ciekawostka. Mam na tyle inteligencji żeby odczytać z tego, że skrypt na atak Santiago ustala ilość hp na 135, a nie odejmuje 20.
Chciałem po prostu sprawdzić, czy mając mniej niż 20 hp, Santiago zabije mnie swoim atakiem i jaka nazwa śmierci się wyświetli. Nikt wcześniej o tym nie pomyślał, więc postanowiłem to sprawdzić. Proste :) Muzyka jest taka, a nie inna, ponieważ WMG i UMG ograniczyły mnie znacznie... Złapałem pierwsze co było 'w miarę' pod ręką. Zawsze można ją wyciszyć oglądając film. Dziękuję za pozytywne komentarze, a Ci, którzy sądzą, że jest to głupie zapraszam do podobnych odkryć =] Regards |
Cytuj:
No nie moge....... idiota z nob-pvp |
Ostro typ musi sie nudzic skoro rozkminia takie bezwartościowe opcje roka ; o
|
Przynajmniej myśli, spróbuj to przydatna rzecz.
@topic Znałem to już wcześniej |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:33. |