![]() |
Jak wynieść 1k+ ?
Jak większość wie, z rooka po update (nie wiem którym) można wynieść tylko 1k. Razem z kuzynem obmyślamy metode aby wynieść kilkaset gp więcej.
1. Carlin Swordy/ Viking Helmety - na rooku bezwartościowe - na mainie można dostać za nie te 100gp+. Jednak cap nie jest ograniczony. 2. Robienie kilku charów 8lvl - nudne, długie, monotonne - pomysł raczej odpada. Więcej pomysłów nie mamy, i tu skieruję się do was - czy wy macie jakieś sposoby na wyciągnięcie lepszej kwoty, niż te mizerne 1k. |
1k w banku
1k przy sobie =,= |
Napychamy capa potionami na IoD, po wyjściu na maina sprzedajemy np. 800gp/bp. Jesteśmy trochę stratni, ale cóż :f.
|
@2xUp
fajny podpis "99% dzieci neo, uważa że grafika jest najważniejszą częścią gry. Jeśli należysz do tego 1%, wklej to do podpisu." 1% nadal zostaje dzieckiem neo, tylko że uważa że grafika nie jest najważniejsza, o to Ci chodziło czy wpadłeś? - zapewne się nie przyznasz kk sry, musiałem zaoftopować, nie mogłem się powstrzymać. I w sumie raczej więcej mozliwości nie znajdziesz, cipsoft chociaż sprawia wrażenie nie jest taki głupi, by o tym nie pomyślec. |
Na dobra sprawe nie musimy sprzedawac, kupujemy manasy i sami predzej czy pozniej zurzyjemy, a na start 2k starczy. Knight ofc moze kupić Life Poty jesli nie lubi exury.
|
Z tego co mi sie wydaje to 1k w banku przepada... zrobiłem tak z 1gp i na mainie nie było :)
|
Cytuj:
|
Pytałem w grze 5 osób (zaawansowanych) 4 z nich potwierdziły że przepada - 1 że nie przepada.
Więc nie mam pewności ani do 1 ani do 2. Więc wole pewne odpowiedzi. |
Najbardziej oplacalna metoda jest kupowanie/ sprzedawanie manasow.
|
Cytuj:
|
Kasa z banku nie przepada.
Po co wynosić z rooka więcej niż 1k? Jakim cudem zbieracie 1k na rooku? Siedząc na trollach? Lepiej wyjść wcześniej na maina i tam zarabiać. |
Potwierdzam ze kasa z banku nie przepada i mozna wyniesc max 2k na maina ale po co zarabiac na rooku jak mozna na maine zarobic 10 razy szybciej i wyjsc z rooka kilka razy szybciej jak sie bedzie expic np na posion spiderach(szybki exp , slaby loot) a nie na trolach (sredni albo nawet wolny exp , dobry loot) i tak kase na maine odrobisz na trollach,rotach,dwarfach w 10 minut i wiecej expa bedziesz mial ;)
|
Cytuj:
|
@up
to przerzuci i tak max 2k ? (jednym charem i mówie o kasie nie o itemach) |
@2up
po to wlasnie cip~to zrobil zeby nie przerzucać kasy z postaci na rooku wiec po co kombinowac oni wszytko przemysleli nic nie zrobisz B) chyba ze chce ci sie np 100k przezycac po 3k kazda postacia to spoko |
@Up
To przecież jest anty ChickenBotom. Zbierali tak z 1k piór na botach, po czym sprzedawali rookstayerom za 5x większą cenę i kase przenosili na maina. |
Wystarczy ze bedziesz zamienial gp na platynki, platynek duzo uniesiesz ;p
|
Ty chyba glupi jestes kapitan nie przepuści jak masz sume wieksza niz 1k
|
Po co odrazu te nerwy? no to skoro nie przepusci z kasa to kupuj chicken feathersy, na rooku tanie a na mainie po 100 gp za jednego dostaniesz.
|
Cytuj:
@topic NIE MOŻNA WYNIEŚĆ WIĘCEJ NIŻ 1k??? To co ja zrobię z tymi 5k w moich depo charach?! P.S. Na wyspę przeznaczenia można przynieść tyle golda, ile się chce? @edit A tak nie zakładając nowego tematu... Co lepiej wynieść z Rooka - Present Boxy czy legion Helmety? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:54. |