![]() |
Ban za?? cdn...
"""- what a ping?
- de_inferno - 22:30 - 0:15001975 Wchodze na serwer i za 2minuty zmiana mapy, pograłem dwie rundy i znów zmiana na inferno beż zadnego głosowania :/ co jest grane myśle ?? Rozmowa z adminem: (ja)what a ping ? : admin mapki nie lubial ?? zel :/ (admin)what a ping morda bocie nie znasz sie to wy*******aj Nastepna Mapa: de_nuke (admin)jak nie masz pojecia o adminowaniu to sie nie odzywaj Pozostaly czas: 21:48 min. Nastepna mapa: de_nuke Kicked by Console: "zbanowany kompletnie" SPRAWA NIE ZOSTAŁA WYJAŚNIONA! Porszę kogoś rzetelnego o udzielenie mi odpowiedzi na moje pytanie. Dlaczego zostałem zbanowany?? Dr. Omader- dobrze trafiłeś z wiekiem, ale to nie jest najistotniejsze! Admin wyzwał mnie ,a nie ja jego co o swiadczy o jego kulturze! |
jeszcze jakbys zamiescil dowod w postaci screena bylo by to wiarygodne... kazdy moze napisac cokolwiek o danym adminie
|
mnie to na lejsa wyglada xD to jego stajl
|
Mocna akcja widzę...
It wasn't me...jak to swego czasu śpiewał Shaggy. |
Przecież możecie sprawdzić logi. Przynajmniej pamiętam, że takie coś robił Naolin. W czym więc problem, by sprawdzić, czy sprawa jest autentyczna i admin postąpił tak, jak powinien. Rozumiem tłumaczenia, że admin też człowiek itp. ale jeśli za takie coś dowalił mu bana, no to wybacz, ale lekkie przegięcie 0.o
|
Sprawa ZOSTAŁA WYJAŚNIONA.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:54. |