Jerkov Thundersword |
08-07-2009 14:05 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Froxy13
(Post 2558868)
Mam 56lvl palka ze skilami 84/71 czy te skile sa dobre czy slabe jak na ten lvl?
Jak uważacie?
|
Przeciętne dla pvm a dla pvp słabe.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Monte
(Post 2569769)
Ja mam 50 poziom i 74/57 i jakoś mi to nie przeszkadza ; ) Po prostu wolę wbijać poziom niż stać z kamykami bijąc monka.
Twoje skille są dobre, nie masz co narzekać.
|
Ja skilluję używając burst arrows podczas huntów. Strat nie ma. Dostaję 1 skill na 1 poziom.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Couranger
(Post 2559175)
No wiesz ja mam na 43 rp 93/80 xD ale i tak masz niezle
|
Jak padniesz, to stracisz troszeczkę expa i 1 skill distance, czyli jakieś 18h treningu, ja bym płakał.
A jak grasz na pvp, to są czasem tacy, którzy huntują innych, tylko dlatego, że są na wysokim miejscu w highscores w skillach, jak na Galanie, także nie zazdroszczę. ;)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BaxCrow
(Post 2570415)
Twoje skille są bardzo dobre.
Wbijanie 85 czy 90 distance na 30-40 poziomie, to strata czasu.
Dlaczego? Ponieważ twój poziom many i życia jest zbyt niski, aby wybrać się na mocne potwory, a na skilu 70, zabijesz smoka czy piraty tak samo wydajnie jak na skilu 90. 90 distance na 100 poziomie jak najbardziej wystarcza.
|
Prawda, tym bardziej, że teraz moc uderzenia składa się na skill + poziom. Nie zgodzę się co do wydajności- przy skillu 90 starczy ci ammo na dużo dłużej, ale co z tego, jak masz mało cap na loot... (chyba, że robisz lootbagi, ale ja tego nie praktykuję, bo na non-pvp rozkradają każdemu).
|