![]() |
Relog?
Siemka, ide sobie na cyce ide ide i lag... nie moglem sie ruszac poczym pokazala mi sie lista moich postaci i nie moglem wejsc na postac przez chwile potem wszedlem pytam sie kumpla czy on tez tak mialale mowil ze nie. o co chodzi czemu tai sie stalo?
|
Ja też tak miałem wiele razy ,że mnie poprostu z tibi wywalało . Np byłem sobie z bratem na lizardach grał w pokoju obok . Neta ciągneliśmy prze ten sam "ruter" i nagle zalagowało . Spytałem brata czy jemu tez zalagowało lecz on zaprzeczył . Chwilę później pokazała się moja lista postaci i mogłem się na nowo zalogowć . Nie wiem z czego to wynika ale też mam tak dużo razy . Możliwe że net coś przerywa lub kabel łączący kompa z netem ci sie obluzował <miałem tak samo ale dało sie naprawić luźny kabel 8o > . Nic na to nie poradzisz zresztą to sie zdarza raz na ruski rok więc nie sap xD .
8o8o _______________________________ DAjcie nejm loka plax palx palx :/ |
Być może ktoś wbija się na twoje konto a być może najzwyklejszy w świecie kick.
|
jak ktos sie wbija na moje konto !!!!?
skanowałem kompo3 razy nortom i HiJackThis.. i jeszcze Fint It! nic nie wykryło jak moge jeszcze sprawdzić czy nie mam keya czyczegos tam jeszcze |
Cytuj:
No jednym słowem tyle ! 8o8o TOPIC OFF |
Cytuj:
|
Norton nie zawsze keya wykrywa. Też miałem taką sytuaję, ale norton nic nie znalazł. Przeskanowałem Avastem i... Win32.
|
Cytuj:
|
Norton w porównaniu do Avasta nie wykrywa we wszystkim / w sobie wirusów.
I tak na marginesie: win32 jest niegroźny. ; ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:47. |