![]() |
"Oceń czyjś Nick" - zabawa na Forum
Witajcie. :)
Pomysł zaczerpnięty z www.tibia.com (a dokładniej http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=610342) oraz kilku innych for. Na czym on polega ? Zasada jest prosta - oceniamy nickname osoby, która napisała post wyżej. Skala wynosi od 1 do 10. Mile widziane są także argumentacje ;) Przykład: ogurek_kish0ny666 - 2/10 Nieciekawy, ortografia..itp. Być może temat się nie spodoba i zostanie zamknięty/skasowany, lecz mam nadzieję, że dostarczy trochę rozrywki. Na tibia.com zyskał popularność i ciągle ludzie się wpisują. Let's begin. Zaczynamy od mojego nicka, a potem idzie po kolei. Have fun ;) @she Nie =P But who cares. Just ur opinion =] |
Adaras =3/10
Adaras = Adidas = Sport = Dres = ciiota = bejsbol -.- milo? |
she_devil - 5/10
Devil to diabel, rodzaj meski.. troche dziwnie brzmi. Ale jest lekko mroczny, wiec.. fajny! :) @Down Kajulec to od imienia mojego kota. Ale to dluga historia ;P |
Kajulec 5/10
Chyba nick od nazwiska albo xywy (?). Ale może być :P Cytuj:
A Slagolash to krzyżówka Slasha i Legolasa; ;) Legolasa każdy pewnie kojarzy, Slash był gitarzystą w jednej kapeli (jakis czas miałem go jako avatar. |
6/10 hehehehe
Slagolash-angielskie coś, hehe, anglik sie znalazł, posty ładnie pisze więc dałem mu 6 bo lubie anglików :D |
Kajulec - kolo 7/10
+ na to, że jest oryginalny, niepowtarzalny, nie na odwal sie itd - bo nieodparcie kojazy mi sie z kalem. |
$corcerer
9/10 +Dobry pomysł +aqrat na jakieś growe forum +Metal Warrior pod spodem +od razu na myśl przychodzi jakiś pg +ciekawy zabieg stylistyczny "$" + połączenie słów "score" "sorcerer", co samo w sobie duuużo o tobie mówi. A to dopiero nick! +międzynarodowy -sie można pomylić przy czytaniu |
$corcerer
4/10 (no bann plx! :D ) Nick jakby na odczepnego. W dodatku pisze się 'sorcerer', ale myślę, że to celowy błąd. ;) |
Shannaevel - 5/10
+ oryginalny [imo] + ładny - cholernie ciężki do wymowy - ... i do zapamiętania też [przynajmniej na początku] - troche za skomplikowany [imo] |
hoomik 5/10
pomysl oryginalny lecz zabawny ;) |
Czopkers - 8/10
+intrygujące brzmienie nawiązujące do czopka ;) - właściwie specjalnych nie ma, ale brakuje w nim klimatu fantasy Oceniłem tylko nick. Nie osobę, która się pod nim ukrywa ;) @ down: dobrze nie bij:baby:. Już zedytowałem posta. ,,Zasada jest prosta - oceniamy nickname osoby, która napisała post wyżej". |
PROPONUJE, zeby przed ocenieniem nicka dac posta ze ma sie zamiar ocenic ten nick, sprawdzic czy przed nami nikogo nie ma itd. Bo juz byly 2 posty pod soba opisujace Scorca...
Zajmuje se miejsce, potem editne;) No to edit... Starkey-7/10 Gwiazda-klucz plx?:P Nick jak nick, dziwowac sie nie ma czemu. I qrwa ocen nick CZOPKERSA a nie HOOMIKA, geniushu:) |
Matheous - 7+/10
Odmiana imienia Mateusz ( o ile sie nie myle :D ), jakiś taki pospolity mi sie w necie wydaje, no i avatarek mi do nicka nie pasuje :D . 7+ bo to takie małe błędy ;) ... EDIT: Błędy, niedociągnięcia i inne sprawy związane z tym prosze zgłosić na ulotce załączonej do opakowania lub skontaktować się z administratorem systemu. @Down Mimo to że jesteś (down) miły ;P (bo mało napisałeś) to musze powiedzieć że mój nick normalnie to Avager... tyle że pierw był Avager Niebieski... potem dostałem bana i se zrobiłem Avager Tymczasowy...a nowego konta mi sie niechce robić :D . |
Avager Tymczasowy - 7/10
Hm..Nie mam ogólnie zastrzeżeń, może co do tego "tymczasowy" ale ogólnie - brzmi ciekawie ;) Edit: Można oczywiście głosować kilkakrotnie, aczkolwiek nie za często. W końcu każdy ocenia inaczej. |
Adaras - 6/10
- dosyc ciekawy, orginalny nick - ale kojaarzy mi sie z "pederastem" :P |
Rawik
7/10
+oryginalny -(chyba) nic nie znaczy... ale nie narzekam bo moj tez nic nie znaczy :) |
Adaras
7/10 Troszke "typowe", swego czasu pomilłem z Adamosem, tez był takowy na forum ;-) |
A mój nick, ktory mi towarzyszy grajac w tibie od roku :)?
Dobo mmm 10/10 za orginal ;p |
Rinsergion
7/10 Oryginalne coś zmieszne amerykańskie z rosyjskim (Rinser :P ? Sergion :P) |
Dobo:
9/10 +Można mieć miłe wspomnienia z dzieciństwa jak sie było jeszcze "bobo" +czemu mi sie to kojarzy z Dodo ? +Takie małe (nick krótki) a tyle radości - nawiązuje do mnóstwa rzeczy +originalne -niektórzy się tego nicka boją :D . OMG !!!!!!! Ale wy szybko piszecie :/ ? Rinseregion: 4/10 Giga minus bo... jakieś takie hittlerowskie to jest ... Hallabard : 6+/10 -mało originalne -nienawidze w tibii halabardy..... -hallabarda kojaży mi się z wykałączką o płaskim końcu :/ ... -mało originalne |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:39. |