![]() |
ładnie ładnie podoba mi się na ocenę jeszcze za wcześnie
|
Nie jest źle, ale nie wyszło tak ładnie, jakby mogło. Już na pierwszym obrazku jest kilka niedociągnięć. Przede wszystkim krew - wygląda jak zrobiona w paincie. Sama lokacja także jest dosyć średnia, jakaś nieprzemyślana. ;) Efekt ciekawy, ładny, ale jakiś... zbyt duży.
Reszta nie jest zła, ale lokacje wydają mi się jakieś niedorobione ;) A fabuła? Nic jeszcze nie wiadomo, ale fake ma predyspozycje do stania się super hero. Oby nie. Ogólnie nie jest źle i czekam na kontynuację. |
Trochę "literówków" jest ;\
Outfity ładne, wykonanie również... Efekty... dobre. 9/10 |
ładne i podoba mi się. Kontynuuj :P
|
Jak dla mnie ten fake jest dobry...
8/10 |
Ładne wykonanie, efekty outfity, lokalizacje, co tu więcej mówić?
Jednak znajdzie się Literówek. Ogółem spoko, kontynuuj. 9/10 |
Ten 1 efekt całkiem fajny, ale out Iaha ma dziwne kolory, out Ataullaha źle sklejony i jego ciało leżące x/, ten 2 efekt już gorszy. Fabuła się ciekawie zapowiada. No i miejmy nadzieje, że takich fake'ów będzie więcej.
|
Całkiem niezłe.
Tylko, motyw z śmiercią miszcza ssie. W oczy gryzie topór rzucony na pniak. Lokacja na pustyni ssie - ot, taka prawda. Co do reszty- nie mogę się przyczepić, całkiem ładnie. Poza tym, całkiem-całkiem nieźle. 7-\10, kiedyś nieco psuje ocenę, a poza tym - póki co, nie mam czego oceniać. |
Dobre, lecz nie bardzo dobre. 7/10
|
Nie podoba mi się fabuła ,lokacje i literówek parę znalazłem ;s mhm efekty ładne ;D jak dla mnie ;]
5/10 :) |
Jeden z najlepszych fake'ów ostatnich czasów,gratuluję! Grafika oraz efekty na wysokim poziomie,fabuła również.
8/10 |
Fabuła, mimo ze to poczatek wydaje sie ciekawa. Outy fajne tylko mogles dorobic dead tego mistrza bo troche to nie pasuje.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:18. |