![]() |
[Youtube] Recon The Movie!
http://www.youtube.com/user/FokusRecon
albo First Part: http://www.youtube.com/watch?v=PKQkZhogKW0 Second Part: http://www.youtube.com/watch?v=0BcAyxcquRc bey |
No powiem ze ladnie, naprawde ladnie, ogarniacie niezle. Ale...
Nie zmieni to faktu iż na 'real' jestescie lamusami i cipami.. Skad to wiem? No coz wyglad Karo mowi wszystko. Sadze ze jestescie z tej samej sfery ze tak powiem, wiec dla mnie osobiscie jestescie kompletnymi ciotami. I nie pisze to dlatego ze mnie bloczyl ktorys z Was (choc probowal Karo:*). Pisze to tylko dlatego ze jestescie mocni tylko i wylacznie tam gdzie siedzicie daleko za monitorami :) Mocni w mordzie nic poza tym. No nie jest jedynie to ze umiecie zabijac na noob-pvp ladnie i widowiskowo. Za to oczywiscie brawo bo fajnie to wyglada. Tyle w tym temacie. Aha i pewnie bedzie zaraz ciskanie we mnie, tak wiec od razu mowie ze jesli masz mi cos do powiedzenia ? To prosze przyjdz do Wawy, bo ja do Was na darmo nie mam zamiaru. Tyle. |
film fajny (w sensie - realizacja filmu), lecz i tak ogarnąć potraficie tylko totalnie nieogarniających.
|
Nic speclajnego ;d
Myslalem ze bedzie duzo lepiej z tego co sie chwaliliscie :) Ale.. u tak wiekszosc trapow wygladala tak ze bylo was 5v1-2 wiec na wytrzymalosc ;) I jakis leszczy z letniego update 2007 zabijaliscie :P Dajcie tytuly piosenek jak mozecie ^^ Pozdrawiam Xaszkil ;) |
Dla mnie bomba (:~]
|
dzieki za komentarze
~Każdy może mieć subiektywne zdanie, mów co chcesz i rób co chcesz. Ale od wpadania na chatę mamy kogoś innego Piona Yoozek czinkłeczento rajder! :) ~fragi z wersji tibii .cam a nie .rec, mieliśmy w planach stare filmy sprzed update'ów ale nic z tego nie wyszło, jest to co jest a i tak uważam ze z niczego 11minut nie da rady zrobić. |
Hmm.. jestem pod wrażeniem zaimponowaliście mi tym filmikiem. Przyznam się, że nie oglądam dużo filmów z zabijania na non-pvp więc ciężko mi się wypowiedzieć hasłem "jesteście dobrzy" ale i tak powiem. Ładnie ogarniacie...
I jeszcze jedno, jakość filmu też fajna:) Piona. |
Bo jesteśmy pierwszymi którzy zaczęli to robić na świecie, reszta ludzi to tylko marne kopie ;>. hehe, jakość w hq dobra, w końcu waga tego 11minutowego filmu przekraczała wszelkie normy xP
|
Szacunek i tyle. Pjona ;)
|
Dobre to jest :D
|
szkoda ze nagranie z vt w zadnym wypadku nie wiaze sie z waszym teamem ale nvm
taki sobie film |
nagranie z vt to nagranie pobrane od Ban'aha z Arcanii (czasy inter)
|
xaszkil pierdolisz jak gęś bez głowy wasze trapy = 10vs1 a ty masz czelność mówić że ich idą na wytrzymałość pozdrawiam mame :)
bytywu Najsior RECON ! czekamy na więcej ładnych sklejek i dajcie więcej rozmów z vt :D |
No i filmiki pokazują, jak beznadziejne są serwery no-pvp, oraz ludzie na nich grający, coś w stylu 410 ek stara sie poprawić reputację no-pvp
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Huyowe totalnie, gszypnia sze ja pierdziele, Fokus nie umie filmów robić, hehee! a teraz rapuj braaaaaat i lej na filmy !
|
fokusss <3
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08. |