![]() |
Arcania rookgard Ludwik&Zbigniew potenrzni
Witamy! Będziemy dodawać (miejmy nadzieję, regularnie) skrinszoty z servera Arcania na wyspie nowicjuszy, tj. Rookgard. Ludwik potenrzny - ja, Zbigniew potenrzny - Biohazard aka fayny. Serdecznie zapraszamy do komentowania, chociaż wiemy, że z rookgardu nie ma niczego ciekawego, ale będziemy starać się zapewniać Wam nowe, ciekawe fotki. http://img230.imageshack.us/img230/6610/beztytuunmb.png Pozdrawiamy! |
Fajne przedstawienie tematu, ale dopiero zaczynacie i jeszcze te denne nicki...
|
Zapowiada sie ciekawie, czekam na wiecej ;)
Pozdro |
Jestem pozytywnie zdziwiony, że po jednej fotce mamy 2 komentarze :D to łapcie mój aktualny stan.
@szymislaw dzieki dzieki. No ida wakacje, mysle ze bedzie ciekawy bo moze ktos sie przylaczy i bedzie wrzucac razem z nami, ogolnie z rookgardu jest lipa ale stracilem 2,5kk na mainie przez wałki 'starych' kumpli, nie mam czasu już żeby grać na rl (i kasy, bo na faccu to lipa) więc idealnym miejscem jest rookgard. Nie ukrywam, że czasem będe bocił, ale w tym akurat przypadku, przepraszam Was, ale nie przyjmuję krytyki xD. to mój wybór, dostanę bana, to trudno. |
A to ja i mój tekst !
Niedługo zapanujemy nad rogkartem ! http://img195.imageshack.us/img195/9423/obrazeku.jpg |
Uwielbiam Twoje zdjęcia bemo !
Myślę, że temat będzie bardzo ciekawy. |
Kolejny temat dno, po prostu dno .
|
hehe, myślę że to się zmieni, bo to dopiero początek naszej gry.
łapcie screena. |
@Gisior
yhh.. nie wiem, ale chyba raczej wiesz, że te nicki to specjalnie, nie? a jak nie to gz mózgu. w sumie 14 lat.. mógłbym się tego spodziewać. @topic nareszcie coś innego, niż Mainland! ^^ |
@Aryyt
wiem, że nicki zrobione celowo, ale sam sens.. no weź tu człowieku oglądaj, jak to taki wycinek screena wrzucają, żadnego zaangażowania nie widać.. z góry wiadomo, że temat upadnie po 10 stronach . I ja się nie wstydzę swojego wieku. ;) |
"BEKOWYKRYWACZ: STWIERDZAM, ŻE BEKA WYKRYTA"
Mnie tam się podoba ironicznie-bekowy temat. Ciągnij go dalej. |
aktualnie 9 lvl, 70% do 10. screeny będą jutro. pozdrawiam
|
Widzę, że podchodzisz do Tibii z dystansem, to miłe. No nic, mogę życzyć tylko powodzenia w prowadzeniu tematu.
|
Bemo hahah :D coś Ty chłopie wymyślił... hahahahhahah :D:D
|
potenrzny temat ;d
|
Pewnie byłby z 14 już, ale siostra wyłączyła wieczorem komputer "no bo nie wiedziała" ;s |
Potenga, gz ; )
|
Cytuj:
|
No, to chyba oczywiste, że się wyłączył. Nie chwalę się, tylko zrobiłem temat, bo lubię. Co do bota, napisałem w którymś poście notatke na jego temat, i nie będe drugi raz Wam tego tłumaczyć :p
|
Wowowwo rookstayerzy z botem z beznadziejnymi nickami, powodzenia, 6-7 stron tematu zycze.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:01. |