![]() |
Bug?!
Łowie sobi rybki i podlatuje jakas dziewczynka X( zagadala do mnie i powiedziala zebym pokazal jej moj armor na co ja sie nie zgodzilem ...
i w tej chwili nie wiem jakim cudem moj Knight armor znalaz sie na ziemi obok mnie ona zucial na niego ogien ja zdezorietowany niewiedzialem o co biega no cuz zabrala mi go (chociaz nie wiem jak to jest mozliwe) za chwile patrze a ja nie mam spodni... wypadly mi zaraz po armorze :( !! czy to jakis bug?? co ja mam teraz zrobic !!Jak sie przed tym chronic? X( To jej nick na Hibernie Vittorio Orlando |
A nie uzywales tasker'a?
Jak nie to juz nie wiem, przeistaluj clienta, jakos duzo bug'ow po ostatnim update =/ |
Ta sprawa z ta "dziewczynka"- normalny thief
a z tymi spodniami- jestes pewny ze je miales, a moze przez przypadek je wyrzuciles? |
lol
Lol zbroja ci wypada na ziemie i to jest normalny thief?-_-
Naucz mnie tak krasc;D |
Cytuj:
Cytuj:
:] A co do przedmiotów to albo sam je wywaliłe¶, albo nam tu ¶cieme walisz >.> |
takie to już s± kobiety ... ze wszystkiego okradn± ... nawet spodni nie zostawi±
|
Masz odpowiedĽ jakiej ci potrzeba:
Spróbuj podzielić jej nik przez "ogórek" i zainstalować wszech¶wiat od nowa:P OdpowiedĽ na głupie pytanie jest wła¶nie taka... |
Cytuj:
|
Ja tez takie cu¶ mialem, polozylem p-ammy w moim domku, i na wlasnych oczach widzialem jak zniknal....buahaha.CIP SOFT SUX
|
"zachwile patrze,nie mam spodni"
Pewnie chciala zobaczyc co masz pod nimi ;) Miales chociaz bokserki ?:P "Podchodzi jakas dziewczynka" Może szukała pedofili dla policji ?Chciala sprawdzisz czy sie skusisz;) |
Cytuj:
WiedĽmikołaj? |
Cytuj:
@ Topic Mam jeszcze jedn± radę. Następnym razem jak łowisz rybki, nie bierz ze sob± spodni...:P Nikt ci ich nie ukradnie :P |
hehe mi nigdy sie takie cos nie zdarzylo dziwne =/
|
On napisal ze lowil rybki... proste?
Powinno sie patrzyc czy sie na wedke klika czy sie armor do wody wrzuca... HAHHAHHAHA |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:28. |