![]() |
warlord arena 95 rp
mam pytania
1. ile wziąśc ass? 2. jakie poty i ile? 3. jakies sd/icicle/holy strike? 4.ile ssa? moze might ringi? 5.exura san czy shp? 6.od kiedy utama? 7.czy mam wogole szanse? |
nie ma to jak dostać na 14 urodzinki od mamusi chara z allegro nie? B)
weź mana poty, lecz się exurą, i bij z arrowsów nie uciekając, ssa i m ringi ci nie potrzebne @edit kilka dni temu ktoś zamieścił na forum filmik jak 80 rp robi warlord'a, mimo że robił to jakiś totalny noob, to mu się udało... |
#satanik
mam ss z 14 levela :O ej moga byc brusty;/ plax !!? |
Jeśli grasz na pvp to weź energy walle, puszczasz na środek i przechodzisz przez niego, a boss biega na około.
Jak non-pvp to gorzej, imho nie ma sensu brać stone skinów, i tak jesteś poza zasięgiem comba któregokolwiek z tych potworów, pamiętaj żeby uciekać :). Sądzę że 100 assow wystarczy Ci w zupełności, z potów jak weźmiesz 200 strongów i 60 great spiritów, to powinno Ci spokojnie wystarczyć. Jeśli użyjesz sposobu z energy wallami, to możesz wziąć o połowę mniej. |
Cytuj:
2. smp - 150 3. tylko exori san 4. zadnych ssa i mightow 5. exura, exura gran, exura vita, exura san - w zaleznosci od potrzeby 6. bez utamy 7. tak, masz szanse |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:22. |