![]() |
The Best Outffit !
Wiem że podobny temat był, ale od bardzoo dawna nie oglądany, a ankieta tam wygasła ;] tematów na temat outfittow nie ma zbyt dużo więc pokuszę się o zrobienie tego 2 ;)
Chcialem dowiedzieć się jaki według was jest "najlepszy" outffit :) pomocna będzie tutaj ankieta gdzie możecie także wyrażać swoje opinie, a w temacie komentować :);) Oczywiście chodzi o outffit + all addony =) |
chodzi Ci o outfite czy outfite + addony ? Oo
|
Miejsce:
1.Full Warrior 2. 1st Demonhunter 3.Full Citzen 4. Full Pirate i Mage xd Reszta tez jest spoko ale te sa szczegolne. : ) |
ja najbardziej lubię knight
|
female full barb i koniec
|
Druid rox ;)
|
Wiadomo że ful sumonner najładniejszy + najbardziej szpanerski wśród outów które można normalnie zrobic ;p - bo full mage to już kiepsko z hatem.
|
Full female Druid ;)
|
Mage z Wandem, full warrior.
|
Full Assasin
|
Female full barb :)
|
Gm'owski ROX.
|
Full Male Knight. Nie wiem sam czemu. Jest najbrzydszy, a mnie się najbardziej podoba. Potem summoner, assassin i NK.
|
full wizard =) tylko szkoda że koloru czachy nie można zmieniać(chyba)
|
To i ja się wypowiem ;d, Nom mi też się dość Full wizard podoba dlatego go zrobiłem ;p chociaż żałuje...teraz widzi mi się Full warrior male =)
|
Najlepsze:
1. Full Oriental Female 2. Zły Yalahar 3. Full Pirate 4. Full Assassin Najgorsze: 1. Norseman 2. Jester 3. Dobry Yalahar 4. Citizen Female |
Full knight.
|
Najlepszy z najlepszych-full (nie tylko full) Nightmare
Miejsce 2.-Full knight, lub z samym mieczykiem. 3.-Warrior, ale tylko jeśli z mieczykiem lub full 4.Full Oriental & Pirate & Shaman 5.Jester (najlepiej full ;p) A np. Wizard kojarzy mi się z dziećmi z ADHD. Nie wiem czemu ^^ Podobie necro...blee. Nie wiem, jak można to obrzydlistwo wybrać zamiast Nightmare :D. Nawet tarcza lepsza i fajniejsza! |
Ja tam nie mam jakiegoś szczególnego typu, ale moim kinem bym sie powoził z full nightmarem.
Powiedzmy ze: 1. full nightmare 2. full barb female 3. full brotherhood 4. full assassin 5. full warrior 6. full demon hunter Natomiast najgorsze to: 1. jester 2. nobleman ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,, |
Beggar, bo fajnie się w nim żebra.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:30. |