![]() |
Może jakiś konkurs?
Przydałby się jakiś konkurs, który mógłby poruszać niektórymi, nieco zmartwiałymi działami, lub zwiększyć zainteresowanie wciąż egzystującymi. Osobiście, proponowałbym coś na opowiadanie, fake, zdjęcie albo filmik - ogółem twórczość. Nagrodą, mogłaby być sama satysfakcja, albo jakaś specjalna ranga ( oczywiście, satysfakcji to nie odbierze ).
Imo, parę działów nieco podupada ( głównie opowiadania ) i miło byłoby ożywić ruch. Poza tym, innym działom, przydałoby się jakieś wsparcie ( myślę tu o fake'ach ). A poza tym, konkursy dadzą uczestnikom masę zabawy. Btw., pamięta ktokolwiek stary konkurs kostiumowy? |
Był już taki temat ostatnio ;)
Niestety w przypadku obecnego stanu Tibia.pl i rzekomych konkursów, to nawet i może jest głębokie i szerokie. |
Do konkursu potrzebne są:
- dobre chęci - inicjatywa administracji - pomysł na konkurs - wolny czas - nagrody dla zwycięzców W każde z 5 pkt. można wątpić, więc jedynie możemy się zadowolić konkursem SMS, którą tam raz kiedyś jest. |
No, z tego co wiem z nagrodami nie powinno byc problemu. Ale to sprawa prywatna administracji i jej zamierzeń co do serwisu.
|
Cytuj:
|
Moderator i wątpi w wyższą władzę? To wbrew naturze!
Wszyscy userzy, wierzymy ślepo w tych wyżej, że zwrócą swoją - jakże zajętą, normalnymi wyższymi sprawami! - uwagę na nas, zwykłych szarych userów. Ogółem, wystarczyłaby osoba do oceniania, nius na stronie głównej i ew. bonusowa ranga dla zwycięzcy. |
Rzeczywiście administrator forum o tibii musi być strasznie zajęty.
|
Odświeżam temat, mam nadzieję że ktoś z góry, będzie w stanie się tym zainteresować.
|
Cytuj:
@edit(już na serio) Jakiś tam konkurs może być... |
Idz lepiej na dwór, wakacje są.
|
Cytuj:
|
Spróbować zawsze można...
Ponoć... |
Nawet sobie nie zdajecie sprawy ile jest roboty przy tym serwisie żeby dobrze funkcjonował.
|
Cytuj:
Btw. tak, wielu z nas jednak zdaje sobie sprawę. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:39. |