Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Czy uważasz że Arcania jest tolerancyjnym światem ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=215042)

koksymoron 09-06-2009 12:17

Czy uważasz że Arcania jest tolerancyjnym światem ?

Witam! Dzisiaj chciałbym poruszyć bardzo ważny temat a dokładniej odpowiedzieć na pytanie- Czy Arcania jest tolerancyjnym światem? Ostatnie wojny ukazały że raczej tolerancyjnym światem nie jesteśmy, codziennie wiele osób wyzywanych było dlatego iż są żydami, mają czarną skórę, chodzą na solarium a także że pochodzą z Afryki. Na Arcanii jak wiadomo gra około 50 homoseksualistów którzy także są gnębieni i codziennie słyszą teksty typu "ciota, pedał" Gra także wiele osób jak już wcześniej napisałem z czarnego kontynentu czyli z Afryki. Osoby z państw afrykańskich praktycznie codziennie wysłuchują wyzwiska typu "asfalt, brudas, czarnuch oraz camel" W aktualnej wojnie objawy rasizmu przeżywają także Hiszpanie. Od tak, nagle zostali wyzwani od brudasów, czarnuchów. Moim zdaniem jest to ogromny problem dlatego założyłem ten temat. Czekam na wasze wypowiedzi na ten temat

LoluU$ 09-06-2009 13:36

Jak Sua wygra wybory bedzie lepiej ! :O

Notopeczek 09-06-2009 14:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez koksymoron (Post 2562763)
Witam! Dzisiaj chciałbym poruszyć bardzo ważny temat a dokładniej odpowiedzieć na pytanie- Czy Arcania jest tolerancyjnym światem? Ostatnie wojny ukazały że raczej tolerancyjnym światem nie jesteśmy, codziennie wiele osób wyzywanych było dlatego iż są żydami, mają czarną skórę, chodzą na solarium a także że pochodzą z Afryki. Na Arcanii jak wiadomo gra około 50 homoseksualistów którzy także są gnębieni i codziennie słyszą teksty typu "ciota, pedał" Gra także wiele osób jak już wcześniej napisałem z czarnego kontynentu czyli z Afryki. Osoby z państw afrykańskich praktycznie codziennie wysłuchują wyzwiska typu "asfalt, brudas, czarnuch oraz camel" W aktualnej wojnie objawy rasizmu przeżywają także Hiszpanie. Od tak, nagle zostali wyzwani od brudasów, czarnuchów. Moim zdaniem jest to ogromny problem dlatego założyłem ten temat. Czekam na wasze wypowiedzi na ten temat

jest tolerancyjna i bedzie zawsze gdy tylko wyjebia z serwa murzynow czarnych czerwonych zoltkow zielonych i wszystkich gejow pederastow itp..
ja tam rasista niejestem ale murzyni powinni znac swoje miejsce przy budzie :)

Istna 09-06-2009 15:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Notopeczek (Post 2562865)
jest tolerancyjna i bedzie zawsze gdy tylko wyjebia z serwa murzynow czarnych czerwonych zoltkow zielonych i wszystkich gejow pederastow itp..
ja tam rasista niejestem ale murzyni powinni znac swoje miejsce przy budzie :)

Do tego grona dodałbym jeszcze rudych kolejarzy bez szkoły.

Pozdrawiam :*

Kamandir 09-06-2009 15:09

i znów nasz kolejarz ma racje! wyjebac kolorowych z arcanii i bedzie spokoj, tez rasista nie jestem ale murzynów sie brzydze :kat:

Virlan 09-06-2009 15:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamandir (Post 2562893)
i znów nasz kolejarz ma racje! wyjebac kolorowych z arcanii i bedzie spokoj, tez rasista nie jestem ale murzynów sie brzydze :kat:

I nie widzisz w tym sprzeczności? ok... oczywiście Ciebie też szanujemy

Notopeczek 09-06-2009 15:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Istna (Post 2562890)
Do tego grona dodałbym jeszcze rudych kolejarzy bez szkoły.

Pozdrawiam :*

jak dla ciebie to wyjebalbym daltonistow :) o ile do mnie pijesz:)

ofc tych bez szkoly tez bym wyjebal a szczegolnie tych zle poinformowanych myslacych ze sa mONdrymi czlowiekami:D

Istna 09-06-2009 15:59

Uderz w stół a nożyce się odezwą :)

Notopeczek 09-06-2009 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Istna (Post 2562966)
Uderz w stół a nożyce się odezwą :)

znaczy sie czekasz na wypowiedz szavenisa ?:D

Ugarid 26-06-2009 17:23

moze nie nazwe sie homofobem ale pedalow nie szanuje

Notopeczek 26-06-2009 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ugarid (Post 2579583)
moze nie nazwe sie homofobem ale pedalow nie szanuje

ja rasista niejestem ale zoltki i malpy niepowinny miec prawa chodzenia po ulicy bez kaganca :D

Mlodzieniaszek 26-06-2009 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Notopeczek (Post 2579783)
ja rasista niejestem ale zoltki i malpy niepowinny miec prawa chodzenia po ulicy bez kaganca :D

Wlasnie dzieki takiemu nastawieniu w Stanach przecietny nastolatek ma calkiem dobry samochod, wlasne mieszkanie a w Polsce miesza z rodzicami do 40 roku zycia.:>

Faytah 26-06-2009 22:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mlodzieniaszek (Post 2579863)
Wlasnie dzieki takiemu nastawieniu w Stanach przecietny nastolatek ma calkiem dobry samochod, wlasne mieszkanie a w Polsce miesza z rodzicami do 40 roku zycia.:>

Oj podawanie Stanow za przyklad dobrobytu i tolerancji to przezytek troche :p juz bardziej pasowaliby Niemcy,Holendia czy Skandynawia. Bo w stanach zyje tak tolerancyjna mlodziez ze w szkolach sa bramki z wykrywaczem metalow jak na lotniskach,na poludniu powszechny jest rasizm a Ku Klux Klan nie jest nie jest demonem przeszlosci(i to tylko przyklady pierwsze z brzegu :p).

Mlodzieniaszek 27-06-2009 02:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2579995)
Oj podawanie Stanow za przyklad dobrobytu i tolerancji to przezytek troche :p juz bardziej pasowaliby Niemcy,Holendia czy Skandynawia. Bo w stanach zyje tak tolerancyjna mlodziez ze w szkolach sa bramki z wykrywaczem metalow jak na lotniskach,na poludniu powszechny jest rasizm a Ku Klux Klan nie jest nie jest demonem przeszlosci(i to tylko przyklady pierwsze z brzegu :p).

Mimo to nadal jezeli chodzi o % spoleczenstwa i tolerancje jest nadal duzo wyzszy niz w innych krajach, przyklad Obama wyobraz sobie ze w Polsce Rom zostaje prezydentem, niemozliwe, moze taki KKK jest liczebny ale % jaki stanowia w calym spoleczenstwie jest znikomy.

Leon-Adin 27-06-2009 02:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Notopeczek (Post 2562958)
jak dla ciebie to wyjebalbym daltonistow :) o ile do mnie pijesz:)

ofc tych bez szkoly tez bym wyjebal a szczegolnie tych zle poinformowanych myslacych ze sa mONdrymi czlowiekami:D

heh no ja rasista tez nie jestem naszczescie, ale swinski blond nie powinien chodzic po ulicy .

Faytah 27-06-2009 03:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mlodzieniaszek (Post 2580226)
Mimo to nadal jezeli chodzi o % spoleczenstwa i tolerancje jest nadal duzo wyzszy niz w innych krajach, przyklad Obama wyobraz sobie ze w Polsce Rom zostaje prezydentem, niemozliwe, moze taki KKK jest liczebny ale % jaki stanowia w calym spoleczenstwie jest znikomy.

Oczywiscie masz racje w tym co mowisz i nie chcialem powiedziec i nie powiedzialem ze jestes w bledzie ;p tylko ze sa lepsze,znaczniej blizej przyklady ,ktorym nie mozna zarzucic tego co Stanom :P W Islandii chociazby Lesbijka jest premirem,to dopiero hardcore ;d troszke nie na miejscu porownywanie Stanow,ktore przebywaly droge do tolerancji poprzez czystke Indian,segregacje rasowa...dopiero po przemowienia Martina Luthera Kinga i powstaniu juz śp. gwiazdy Michaela Jacksona korzystniejszym okiem zaczeto patrzec na afroamerykanow :p oczywiscie sa jeszcze Meksykanie,no i u nas ci bardziej konserwatywni patrza na nich jak u nas nietolerancyjni ludzie na Romow ;p co do Polski to z brakiem tolerancji mozna sie spotkac glownie od ludzi reprezentujaca skrajna prawice(od mlodziez wszechpolskiej dalej) no i sluchaczami jedynego slusznego radia. Sa jeszcze srodowiska dresowe,ale oni nakrecaja spirale nienawisci do wszystkiego co nie glupie i co nie w dresie.

Notopeczek 27-06-2009 03:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leon-Adin (Post 2580229)
heh no ja rasista tez nie jestem naszczescie, ale swinski blond nie powinien chodzic po ulicy .

swinski blad to 100% czlowieka szczegolnie z niebeiskimi oczami..tak mawial hitler :)
szkoda ze ja niejstem "swinskim bladynem" :(

wracajac do tolerancji
podawanie stanow za super dobrobyt to lipa bo tera tam kryzys a dlaczego,bo kurwa podawali prace murzynom,dali im zarabiac kase,jakim kurwa prawem murzyni biegaja po boisku za pilka i za to im placa,kurwa powinni biegac a menadzer powiedziec"stzrelisz gola dostaniesz miske ryzu i kromke chleba" a nie zbey takie cos po ulicy sie krecilo,
swiat schodzi na psy,dalismy wolnosc malpom,jeszcze troche a bedziemy za krowami stac w kolejce,

Ugarid 27-06-2009 17:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mlodzieniaszek (Post 2580226)

gorszego przyklad nie mogles znalezc. Czarnych w Stanach jets okolo 20-30% nie wiem dokladnie a Romow w Polsce moze 2%?

Mlodzieniaszek 27-06-2009 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ugarid (Post 2580613)
gorszego przyklad nie mogles znalezc. Czarnych w Stanach jets okolo 20-30% nie wiem dokladnie a Romow w Polsce moze 2%?

Latynosow w stanach masz duzo wiecej niz Afroamerykanow i jest ich kolo 10-13% a przyklad ten mial byc tylko porownaniem, ze w Polsce nie mozliwe byloby aby ktos z mniejszosci narodowej czy tam grupy etnicznej zostal prezydentem,

Co do Suy to naprawde jezeli to sa Twoje poglady to naprawde masz cos z glowa, co CI przeszkadza ze murzyn biega po boisku i zarabia duze siano, bo jest lepszy od innych dlatego go nienawidzisz? zys w stanach masz nie przez murzynow. Zastanow sie co piszesz bo to sa totalne glupoty. Nawet sobie nie zdajesz sprawy ale Hiszpanie nie maja karnacji ciemniejszej od nas tylko dlatego ze maja w huj slonca, tylko maja blizej do afryki i geny sie wymieszaly, Pozdro

Notopeczek 27-06-2009 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mlodzieniaszek (Post 2580691)
Latynosow w stanach masz duzo wiecej niz Afroamerykanow i jest ich kolo 10-13% a przyklad ten mial byc tylko porownaniem, ze w Polsce nie mozliwe byloby aby ktos z mniejszosci narodowej czy tam grupy etnicznej zostal prezydentem,

Co do Suy to naprawde jezeli to sa Twoje poglady to naprawde masz cos z glowa, co CI przeszkadza ze murzyn biega po boisku i zarabia duze siano, bo jest lepszy od innych dlatego go nienawidzisz? zys w stanach masz nie przez murzynow. Zastanow sie co piszesz bo to sa totalne glupoty. Nawet sobie nie zdajesz sprawy ale Hiszpanie nie maja karnacji ciemniejszej od nas tylko dlatego ze maja w huj slonca, tylko maja blizej do afryki i geny sie wymieszaly, Pozdro

lol przeciesz wiem tutaj latynosow mieszancow i mutantow w huj,tylko takze chincow moronow periguakow br itp tez w huj.
poglady jakie mam to raczej moja sprawa,dla mnieludzie to ludzie a malpy to malpy,smierdzi od nich i baby maja wielkie dupy :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:45.