![]() |
Strzała w eq
Witam Mam pytanie a mianowicie
Czy jak Wsadzę bp na miejsce strzały w eq to przy dedzie on nie wyleci i wszystko uratuje ? |
Pewnie jak padłeś i miałeś coś na miejscu strzały to to nie wypadło? Tak? Mi też kilka razy się tak zdarzyło lecz gdy miałem bp to wypadł. Może to tylko przypadek, ale pamiętaj, że z każdą śmiercią wypada Ci coraz więcej rzeczy.
|
Wszystkie kontenery, niezależnie gdzie się znajdują, wypadają przy każdej śmierci postaci.
|
Cytuj:
@top: wszystkie plecaki, worki, skrzynki itd. wypadają zawsze. Ilość przedmiotów wypadających przy śmierci jest losowa (zawsze plecaki i do tego 10% na każdy przedmiot, nie jestem pewien czy PACC/promocja nie zmniejsza szansy). Z red skullem spada wszystko. @down: nie gram w Tibię od prawie dwóch lat i wtedy pojemniki wypadały _zawsze_. Nie tylko z miejsca na plecach. |
Cytuj:
Najbezpieczniejsze miejsce w eq to ręce. Możesz używać jednoręcznej broni i zamiast tarczy włożyć bp- lub odwrotnie, chociaż to głupie. Najlepiej noś AoL. Cytuj:
Cytuj:
|
Jak masz chociaż 1 blessa
To Bp może nie wypaść :P |
jak masz dedac to wywal strzauy do morza wtedy wez fishing i moze wylowisz
|
@up
Dałeś chopie popis. Z miejsca na strzał przedmioty nie wypadają, linę tam trzymałem i milion razy padłem i ani razu tej liny nie straciłem. Tak samo na starszych filmach z desert pk, ludzie wkładali 1cc w miejsce na strzały i potem jak umierali to tracili tylko plecak, a 1cc zachowali, więc mimo wszystko na +(chyba że jakieś eq cenne spadło). |
Cytuj:
On pytał czy itemy spadają? Przeczytaj temat jeszcze raz i odpowiedz mi w edicie |
Cytuj:
|
każdy pojemnik jaki masz na strzale spada.
Jeżeli masz pojedynczy item na strzale to nie spadnie, |
Puii debilu wez sie ogarnij.Odpowiadaj na pytania zadane przez autora tematu.
A więc odpowiedź na pytanie: Cytuj:
Nie, niestety wyleci i to z prawdopodobieństwem 100% (jeśli jesteś bez blessów) |
Cytuj:
|
Argh, wprowadzacie go w błąd.
Jeżeli nie masz żadnego błogosławieństwa to plecak (czy jakikolwiek inny kontener) położony na miejscu strzały wypadnie zawsze. 1 błogosławieństwo będzie już zmniejszać prawdopodobieństwo utraty eq czy innych przedmiotów o 30%, 2 błogosławieństwa o 55%, 3 o 75%, a 4 o 90%. Jak masz 5 blessów to wiadomo, nic nie stracisz, tym samym nie stracisz tego bp ;-) |
Cytuj:
2) Nieprawda, kontenery wypadają zawsze niezależnie od miejsca, w którym się znajdują. 3) Teraz blessy zmniejszają szanse wypadnięcia eq, a posiadanie wszystkich pięciu zabezpiecza przed utratą jakich kolwiek itemów. Proponuje nie wypowiadać się, kiedy jest się w błędzie. @specjalnie dla autora Podsumowując, wszystko posiadające w nawiasie dopisek (vol.) bez blessów wypada ze 100% pewnością, niezależnie czy jesto backpack, bag, skrzynka czy martwy szczur. @up Sekundy. @edwardo Nie wiem jakim cudem tacy jak ty dostają supporta. : s |
Cytuj:
To tak dla całkowitej pewności autora. |
w miejscu na strzlay jest taka sama szansa na wypadniecie przedmiotu jak na reszcie, jezeli wsadzisz tam plecak lub jakis kontener i nie masz blessow, wypadnie on zawsze
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:49. |