![]() |
Odzyskanie Acc... ale... ?
Witam.
Mam następujący kłopot... Nie grałem z 4 miesiące w tibie i zapomniałem hasła jak i też niestety name chara bo w sumie krótko nim grałem ... Pamiętam tylko numer Acc. i E-mail. Posiadam również jeszcze pierwszego maila od Tibi com... i teraz pytanie czy jest opcja odzyskać chara ? Albo dane z kompa w których znajdę coś ? Próbowałem: Odzyskiwałem dane z mozilli by z sugestów (podpowiadających tekstów) wyszukać name lecz nie odzyskało mi żadnych danych mozili w których bym to znalazł i nie robiłem żadnego screena... Odzyskałem wszystkie IMG lecz nie znalazłem żadnego z tą postacią... Albo skuteczny program do odzyskiwania danych... Albo... macie jakieś inne pomysły ? (komp jest po formacie...) @edit.... i postać nie ma wyrobionego r-k... |
;/
|
bez imienia postaci nawet RK nie zadziala. Musisz znac imie postaci na twoim koncie i juz ;p
|
HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAH koniec twojego grania w Tibie :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:baby:
|
hah... dobra pozostaje opcja odzyskania danych z mozilli....
Jakiś dobry program ? |
Cytuj:
Mam drugie konto :) z bardziej liczącą sie postacią |
Rany boskie, nie masz kolegów, którzy by Cie mieli w vip i ich zapytać o nick nie możesz?
Aspołeczność w tibii przejawiasz?, facepalm |
głupie pytanie ... to był typowe noob acc żeby nie latać po miastach ;x
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:22. |