![]() |
Moj loocik :)
Mój dzisiejszy loot :)
http://img.photobucket.com/albums/v4.../Loot/loot.jpg Nie wiem czy dobry bo niektórym wypada DSM ale mi się podoba jak na ghule i szkielety :D |
GZ kucharz
Duży loot ;) .
|
Gratz :D
Za***isty loot 8o |
Może by zrobic jeden temat gdzie wrzucalo by sie looty??
|
Dobry pomysł 8o
|
:)
Na serio trzeba zrobic taki temat.
Moderatorzy do roboty. |
Ile huntowałeś? :baby:
|
stary!!
spoko loocik. tak jak wyzej, ile ty huntowales?!?! moj kuzyn po 3 godzinnym huncie na necro wyniosl poltora bp siana 8o |
Cytuj:
A co do lootu to calkiem fajny :D |
Jaki DSM? Skąd tam DSM?
|
@ up
A kto mówi o DSM ?? :/ @ topic Naprawde loot wypas... Widać ze musiales tam dlugo huntowac ;) |
Nice loot ;).Musiales troche posiedziec zeby tyle kast uzbierac :D.GZ!
|
no fajny locik xD,ty huntowales tylko ghoule?gdzie to jest? ankh?bo potrzebuje miejsca tylko z ghoulami;P nie piszcie o ghost land
|
Mógł też wziac z depo i pojsc do ghouli, ale raczej tak nie zrobil bo za duże ryzyko. A loot fajny. Ile go zbierałeś??
|
Loot jak loot, wiadomo, że Ghoule to potworki typu "money maker", poprostu dużo pieniędzy wyrzucają a przy okazji zabijałeś Szkielety i inne.
/Muddy |
lol
lol :D hahahahahahahaha!!!
|
;]
Hunt trwał kolo 3-5h w ank na bagnach jest ukryta jaskinia tam expiłem malo osob ale trzbea uwazać na crypt shamblery :)
|
Fajny Loocik :) gratz.
A mogl bys powiedziec gdzie to jest ?? chodzi mi o dokladniejsze polozenie. Z gory Thx. |
Gratz
Bardzo ladnie xD
Ciekawy jestem czy taki loot robisz codziennie :p |
W ankh na bagnach nie umiem dokładnie wytłumaczyć jeśli ktoś gra na valori to moge pokazać :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:47. |