Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   You advanced in LAG. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=2152)

Jazuhr 06-01-2004 22:16

You advanced in LAG.

Chcialem was zapytac czy tez macie takie straszne lagi?
bo albo te brazylijce za duzo wolnego czasu maja i oblegaja server, albo provider zrobil prezent noworoczny.!

@down.
HEHE pewnie bo jak wiadomo jak nie wiesz jak zaczac czy zakonczyc prace najlepiej zaczerpnac czyjs cytat na popardze i umocnienie swojego zdania.(bardzo ladnie wyglada)
Gimli Edit : tjaa, ladnie wyglada ale jest karalne ^^

Gimlos 06-01-2004 22:33

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Jazuhr
Chcialem was zapytac czy tez macie takie straszne lagi?
bo albo te brazylijce za duzo wolnego czasu maja i oblegaja server, albo provider zrobil prezent noworoczny.!
mi jakos po nowym roku tylko mniej lagow;) moze to wina twojego neta?

Raynold 06-01-2004 22:33

U mnie różnie to bywa. Zasadniczo nie mam lagów, bo staram się grać rano :P, chociaż są takie dni w miesiącu... ;) że jednak są te lagi i to dość duże. Wtedy robię runy moim druidkiem.

bzq 06-01-2004 22:47

Ja mam bardzo rzadkie lagi. Czasem gdy puszczam se muze na kompie gdy gram to troszke przycina. Jednak gdy zamieniłem Modem na Neostradkę to się gra o wiele lepiej :)

Owoc 06-01-2004 22:59

Ja prawie nigdy nie mam lagów, i ani razu jeszcze przez nie nie zginąłem :] raz mnie chwycił lag jak walczyłem z hunterem ale jakimś cudem przeżyłem 8)

nawigator 07-01-2004 05:22

takie laggi zaczely sie po mega hacku tibi (wczesniej nie bylo a jak byly to mniejsze) i cipowie zamiast robic up date mogli zrobic cos z tym zeby nie bylo lagów

aha ziom podwedziles mój podpis :P

Gimlos 09-01-2004 04:27

@nawigator
wydaje mi sie ze nie jest to wina tego ze cipowie nie robia update, ale tez tego ze od tego czasu przybylo duzo graczy, a im wiecej graczy na serwerze - tym wiecej lagow

Oxygane 11-01-2004 05:26

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez gimli syn gloina
@nawigator
wydaje mi sie ze nie jest to wina tego ze cipowie nie robia update, ale tez tego ze od tego czasu przybylo duzo graczy, a im wiecej graczy na serwerze - tym wiecej lagow

Sorry za out of topic ale wydaje mi się że dobrym rozwiązaniem było by gdyby cipowie zablokowali najstarsze światy dla nowych graczy. Ponieważ ludzi na serwerach coraz wiecej, limity sie nie podnoszą i juz od rana jest "Too many players online"

Jedi 11-01-2004 05:31

Z tą blokada nowych kont na starych swiatach, ale lekarstwem na "Too many players online" jest pacc.
A tak propos ja tam lagow zadnych nie mam. Moze po prostu to wina waszego lacza?

sulik 12-01-2004 09:37

Ja tam żadnych lagów nie mam no może prawie lagów nie mam. Ale zanm gościa ktoremu brakuje lagów i grzyczał cały czas na trade : BUY BAG OF LAG > > > > > Carlin < < < < < Jak to powiedziałem koledze w szkole to śmiał się przez całą lekcję i nauczycielka stawiła mu pałe.

targud 12-01-2004 10:28

He
A moj komputer dostal bardzo dziwnej shizy :)
Mianowicie mam lagi rano (7,8,9,10) a wieczorem nie mam najmniejszej scinki a kiedys nie moglem wieczorem chodzic :D

Clayde 12-01-2004 10:50

Ja lagów praktycznie nie mam tylko jak wejde pierwszy raz do tibi to prze 5 min tnie a potem wszystko działa. :D

NO LAGS FOR ME!!!!!!!!!!! :P

sesaj 13-01-2004 03:00

Rzeczywiscie coraz wiecej ludzi gra w Tibie.
Jak zaczynalem swoją przygode z Securą to dopiero od godziny 17 pojawial sie napis "too many..." a teraz czasami nawet o 14 godzinie mam problem z dostaniem sie.
Ale ja jush se odpuscilem Secure wlasnie z powodu problemow z dostaniem sie.
A wracajac do tematu to ja jak mialem te lagi tak nadal mam te lagi ;(

Poziomek 13-01-2004 04:24

ja mam czasami lagi i to są np. w poruwnaniu do mojego kolegi lagów, lagi miniaturki. mam gorsze łącze od niego ale za to tibia lepiej chodzi :)

gietol Julera 15-04-2004 22:46

(sory ze zrobilem tez podobny temat)ja mam tak .... lagi ze to glowa boli . jakie wymagania sprzetu ma tibia:P
wlasnie z tym netem sie boje czy niezawolny ale mam predkosc 128 wiec niepowino byc problemow :!!!! wiec niewiem

Dar!0 16-04-2004 01:43

nie no ja mam lagi sporadycznie - gra mi przycina jak wchodze do Carlin... a tak to plynie jak trzeba czasem zdarzy mi sie jakies krotkie przyciecie, ale nigdy w momencie ze tak powiem krytycznym :D

eerion 16-04-2004 06:09

Ten dzień zapamiętam do końca rzycia ;)
Dnia 15.04 o godiznie 15 coś się stało z tibią (a na pewno z Lunarą).
Większośc ludzi jakich spotkałem (w tmy ja) miali lagi- nie rozy które pojawiły się nagle nie wiadomo skąd.
Frozy trzymały przez dłuuuuugi czas (jeden froze nawet trwał do minuty), a puściły z teog co wiem pod wieczór (mnie już nie było).
To było straszne (byłem 17 level w orc fortress z kumplem :D i omal mnei zzerk nie zabił).
A ak w ogóle to b. rzadko amm lagi, ale jeśli mam to są malutkie (pierwszy raz taką masakrę miałem... )

zenonov 16-04-2004 22:35

Ja lagi mam rzadko i raczej nie sprawiają one problemu.
Cytuj:

"W życiu liczą się tylko chwile"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:10.