![]() |
Mowa PotworkÓw
Podajciem i mowe cyklopów i orców chcial bym sprzedawac cooper shieldy neiwiem jak to zrobic pomocy :)
|
Powiedz o jakim cyclopie ty mowisz...
Bo z wyjatkiem Sweaty Cyclop nie znam gadajacych... (to samo tyczy sie orkow i Blind Orca) |
A mógłbyś powiedzieć w jakim to miejscu chcesz sprzedać copper shieldy 8o Bo z tego oc ja wiem to za Chiny nie sprzedasz nigdy copper shieldów X(
|
Język Orców jest tu.
A o Cyclopsach to pierwsze słysze. Ale jeśli jest to zapodajcie, zapisze sobie. |
cyklopa z ab podobno u niego da sie sprzedac Cooper Shieldy doszlo to po Update i jestem w 100% pewny ze da sie sprzedac!!!
Podajcie jeszcze odrazu jak napisac do nie go "sell" |
Cyclop Ab jest chyba questem...
więc nikt na forum nei zna jego mowy... |
bzdura !!! kiedyś był mit że jak mu sie da odpowiedniom ilość iron pices (jakos tak) to może ci zrobić warlord sworda war hammera fsa itd.
|
Eeeeeeeeeej...Może my go nie rozumiemy i chce sprzedawac cooper shieldy graczom. Bez szans gosciu. Cyc w AB to quest, a inne nie mowia jak dobrze pamietam. Po co ci jezyk orkow? Interesy ze slepakiem sa do dupy, a do tych atakujacych nie zagadasz.
|
@sauronix
Erkhm.. to nie był mit "miszczu", tylko to był quest. Został usunięty kilka update temu, bo za łatwo było można zdobyć dobre bronie- FS, GS i.t.d. Nie jesteś obeznany w temacie to się nie odzywaj
|
Cytuj:
Ale osobiscie watpie ze to prawda. |
@up
To nie wątp, to prawda. Jak miałeś wystarczająco duży udźwig, żeby unieść tyle kawałków żelaza, to produkował ci śmierdziel jeden thunder hammera, albo inne bronie (na każdą inna ilość żelaza).
|
na rooku coppera sprzedasz w kazdym sklepie w miescie za 50 gp i niepotrzeba zadnego specjalnego jezyka >.<
a na mainie sprzedasz copper shieldy tylko u N.L'a w OC kolo POH'u hi sell copper shield yes bye i nietrzeba tu zadnego jezyka >.< |
apropos iron pieces: jedna waży 0.2 oz. czyli 1000 waży 200 oz a nie 2000
|
co on gada?!
Cytuj:
a nawet jesli gdzies tam jest to opchniesz go na rynku na ROOKU za co najmniej 200 GP :balwanek: dla kogos |
@up
wypada z rotow wiemy ze mozna sprzedac lduziom ale tu chodzilo o sprzedaz u npc... |
znowu jakis n00b napisal durny temat zamiast poszukac gdzie sie sprzedaje copper shielda . zalosne pomysl next time osle
|
Surowiec
Weżcie jka mzoecie dajcie jakies zdjecie tego surowca bo ja nie wime o czym wy mowicie wogle, plix.
|
eeeh next evul odswiezacz tematów -.-' i po co ci zdjęcie? Nawet jak znajdziesz to i tak z tym nic niezrobisz -.-'
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:44. |