![]() |
Fake Gra
Chodzi o to,że mamy kilka klas do wyboru i gramy nimi po świecie Avantii.
Klasy:http://i44.tinypic.com/r89tw8.png Wojownik 3+ do Str Umiejętności : Szarża,Bojowy Zamach Spec. Um. : Ryk Bojowy,Zwiększenie Siły Ci Wojownicy pochodzą z zimnej Mrozy. Potrafią przetrwać najzimniejsze mrozy. Skrytobójca 4+ do Spd Umiejętności : Niewidzialność,Atak z Zaskoczenia Spec. Um. : Wsiąknięcie w Ziemię,Wysoki Skok Wyszkoleni w Lasenii są doskonałymi tropicielami. Jeden atak z zaskoczenia kończy się śmiercią. Ameryjski Wojownik 3+ do Str Umiejętności : Wir Miecza,Cienisty Rzut Spec. Um. : Niewidzialność,Teleport Ci wojownicy z Piastyni przetrwali suszę oraz burzę piaskową. Boski Gantor obdarzył ich niezwykłą wytrzymałością. Łucznik 2+ do Spd Umiejętności : Trująca Strzała,Deszcz Strzał Spec. Um. : Snajperski Strzał,Cichy Bieg Ci strzelcy z Lasenii potrafią strzelić w głowę z odległości 100m. Są szybcy i zabójczy. Pustynny Strażnik 2+ do Str 3+ do Int Umiejętności : Przywołanie Pustynnej Armii,Rzut Włócznią Spec. Um. : Trująca Włócznia,Daleki Skok Strażnicy samego Sułtana Ahmeda. Posiadają zaczarowane włócznie. Czarnoksiężnik 4+ do Int Umiejętności : Pocisk Śmierci,Armia Nieumarłych Spec. Um. : Zamiana Dusz,Przywołanie Antychrysta Magowie z Gromy są zwiastunami Demonów. Są potężni i niezwykle mądrzy. Mag 4+ do Int Umiejętności : Pocisk Świętości,Armia Aniołów Spec. Um. : Przemiana Ciał,Przywołanie Serafina Magowie z Lasenii. Przywołał ich sam Bóg. Zdobywca 5+ do Str Umiejętności : Magiczna Tarcza,Drugi Miecz Spec. Um. : Szał Bojowy,Zaczarowanie Miecza Samotni Zdobywcy posiadają największe skarby. Nikt ich nie widział na własne oczy. Mapa: http://i43.tinypic.com/2hd031c.png Mroza - Kraina Lodu Wulkania - Kraina Ognia Piastynia - Kraina Piachu Groma - Kraina Gór Lasenia - Kraina Lasów Przykładowa oraz Moja Karta postaci: http://i42.tinypic.com/2reh5vs.png Dom Noradina: Ukryty tekst:
Noradin powędrował na polowanie. Szedł i szedł aż zobaczył 3 wściekłych wilków. Polowanie: Ukryty tekst:
Pierwszy miesiąc - Początek - 13 Czerwiec Pierwszy miesiąc - Koniec - 10 Lipiec Zasady Gry: 1, Wstawiamy Kartę Postaci. 2, Robimy swój domek. 3, Expimy,[Robimy lokację i wstawiamy potworki].Chodzimy do Tawerny itp. Proszę: Nie używać wulgarnych,rasistowskich,seksualnych nicków oraz treści. Nie offtopować. Nie pisać jeśli się : Nie pyta o grę,Nie zgłasza karty postaci,Nie uczestniczy w grze. Osoby grające: 1. Noradin 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. |
Znamy wszystkie zasady, to można grać!
(to była ironia) nie ma tu żadnych zasad, wstawiłeś tylko wygląd postaci i mapę... |
Nom. Mam nadzieje że to będzie 1 mój udany temat :).
|
Cytuj:
|
Brzydki dom ma, ten Noradim.
|
Lepiej byś zrobił swoje grafiki i silnik od podstaw, a nie kopiował wszystko z tibii :D:D.
|
FAKE! Czytaj ze zrozumieniem.... Widziałeś kiedyś żeby fake nie miał nic z Tibii?
Bo ja np. nie. |
Postacie bardzo fajnie zrobione , ale temat to klapa.
|
Przecież to nudne i bez sensu, obawiam się że ludzie mają ciekawsze rzeczy do roboty ;]
|
Heh, chodziło ci o opisówkę. Z tego typu gier wolę zagrać w DnD lub Warhammera :D:D.
|
Cytuj:
|
lepiej już zrób ots i zeedytuj silnik od tibi na takie graficzki i będzie a nie
|
Następny... OTS. Tu się nie gada o takich rzeczach.
|
IMHO o dupę roztrzaść.
|
Grales kiedys w mudy? Tam nie ma nawet czastki pixela a i tak grywalnosc na poziomie. Po samej karcie postaci widze iz nie znasz sie na tego typu grach.
|
Nie ten dział. Fake'owcy rzadko tu się pojawiają... Wszelkie "gry" związane z fake'ami były zawsze w "naszym" dziale ;x
@edit: Aha, świat jest słabo rozpisany, outy kijowe, nie rozpisane co ma np. pustynny strażnik. |
Qrcze. Zastanawiałem się nad tym jaki dział. Proszę o przesunięcie.
Kk. Zedytowałem i troszeczkę rozbudowałem. Podoba się? |
Ty to dopracuj a potem przesuwaj xd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:02. |