![]() |
Szwed lepszy od polaka...
Tak jak w temacie to jest prawda... mialem przed chwila przygode... wszedlem na rook moja postacia (bez itemow bo dalem dla innej) ide wziasc sobie chain armor z beer rooma... ide ide jakis koles przechodzi zabija orka pomaga spox bo bez itemow dostaje... ide dalej a on stoi i gada po polsku przy dzwiach ... mowie daj se wezme chain armora i wyjde... a on nie huju wyskakuje z haslem a ja go prosze itp... kolesie zlurowali mi minosa i on mnie bije i to bylo 3 polakow tez w tym byl tam "Maly rycerzyk" i stali sie smiali... Szwedzi sa lepsi i nie mowicie fuck swe itp bo to nie prawda polak niby rodak a gowno ... cieszy sie ze zginiesz a nie raz juz do beer roma mnie szwed wposcil zblokowal misie i minosy ja wziolem chaina itp i se poszedlem ... Polacy sa najgorsi na swiecie! Choc sa wyjatki... jeszcze ciesza te "RYJE!" ja nigdy nikomu nic zlego nie zrobilem a on zaluje dla rodaka... coz za skapiec... jak uda mi sie zalogowac to tam pojde i spisze ich imiona... i wpisze na forum albo screena zrobie. cu all
EDIT: Sceen jest to ci 2dwaj ale teraz wzilem chaina i znow mnie blokowali zeby minos mnie zabil http://www.tibiarulez.republika.pl/oko.jpg |
Ehhhhhhhhhhh Spokojne
Wiem, że nie którzy Polacy to palanty ale pamiętaj, że nie wszyscy. Mogłeś akurat trafić na tych innych umysłowo. |
A dużo podobnych Szwedów też jest. I to właśnie przez takich ludzi teraz Polacy i Szwedzi na Tibi się nie lubią. Bo znam nie jednego "miłego" Szweda, oraz niejednego podobnego do tych o których mówisz Polaka.
|
Z każdego narodu w Tibi jest ta częśc "czarnych owiec" więc tak jest jest good guy i bad guy nic nie zrobisz;/
|
Nom racja ale prawie kazdy z nas sie cieszy z czyjejs smierci :P ("o moze cos fajnego bedzie").Tzn ciesze sie jak znajde jakies cialko ;).
|
LOL prataczą kazdą robote, mawet trapa nie potrafia zrobic :D
Po pierwsze wychodzi ze złego założenia - prawda jest taka że conajmniej 50%polaków ( w tibii) to kompletni idioci... Kolejne złe załozenie - Szwedzi nie sa wcale źli. IMHO pogląd ten powstał przez zazdrości, bo własciwie na każdym swiecie jest dobra h-lv ekipa... |
Ja nie mam zaufania ani do szwedow ani polaków! mam zaufanie tylko do moich przyjaciol ktorych znam rowniez z reala!
|
Tylko czemu napisales Polaka przez male "P"?
Mnie tez na rooku zblokowal na Hibernie kolo ale ucieklem z 16 hp. jego nick to chlebek krece na jedenej rece |
Jedi ! Komentarze dla siebie. A wogóle to pisalem tamtego posta w pośpiechu i mogłem sie pomylić. Nie ma ludzi nie omylnych. A ty zawsze do czegoś musisz się czepić. DObra zrobie Edita żebyś mi tu nie płakał.
|
A ja miałem taką przygode, szdełem se normalnie i widze dwóch polaków rozmawiali (z pamięci)1:dawaj tego 2:dobra zejabiemy go.A ja podszedłem i mówie im " cze" i wtedy powiedzieli że mam szczęście że sie odezwałem bo już bym nie żył :] . a więc jakaś solidarność jest,poza tym nigdy nie zginołem z rąk polaka,a szwedów kilka razy.
|
Ludzie, nic na to nie poradzicie, na tym okrutnym swiecie zawsze sie znajda ci zli, czy to szwedzi czy to Polacy. Tak jush chyba albo nawet raczej musi byc...
|
Nie zawsze. Na lunarze w ab.. jest szwed, ale chba szwedka ale gra meska postacia i mowi polaką hey guys a my jej hey to on (albo ona) mowi ze polacy sa tacy mili i dal(a) mi bombe energii i ognia.
Wsrod wszystkich narodowosci sa chamy, a ze was Szwedzi nie lubia to pewnie dla tego ze kiedys Polak im cos zrobil brzydkiego... |
A tam macie problemy, na Secura zarowno Szwedzi jak i Polacy nie lubia Brazylijczykow :)
Niestety w tej chwili oceniam populacje Brazylijczykow na ok 50% populacji Secury wiec ciezko z nimi cokolwiek zrobic. |
Ja nie mam pelnego zaufania do nikogo nawet do moich kumpli!!! A Polacy moze nie sa najgorsi ale i tak sa chamy co niekturzy!!!
|
Chamy
Ja nie mam pelnego zaufania do nikogo nawet do moich kumpli!!! A Polacy moze nie sa najgorsi ale i tak sa chamy co niekturzy!!!
|
to nabierz bo tak daleko nie zajdzies :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:59. |