![]() |
Jak wyglądała tibia.pl kilka lat temu ...
Chcecie to zobaczyć?
Można naprawde miło powspominać :) Click Na stronie mozna rowniez czytac komentarze do newsow jakie postawili userzy haha xD np. TU < jak Tibia.pl prosi o dofinansowanie ;D A tu forum hah :) |
Taaa...
Ale Dr.Omader dalej na forum xD |
Szkoda, że obrazków nie ma.
W tym niebieskiem layu na tibia.pl były 2 postacie obrócone do siebie plecami. Ehh... to były czasy :D |
Na screenie z forum uchwyciłeś epic dzień epic postaci : d
Cytuj:
Edit: Nie mówiąc już o takim Yogim, który z niewiadomych względów w teamie nie został uwzględniony. |
Ten niebieski lay.... dajcie możliwość zmiany na niego :D
Przypomniały się początki gry jak to przez pół h główkowałem jak wejść po drabinie ? O.o |
@Gimlos
Nie kojarze tylko Nemesisa. Serio, kto to był/jest? :D @Topic: Niebieski lay wymiatał jakby nie patrzeć ;d. Pamiętam konkurs na outfit strony, w sumie to Dejvo mógłby wygrać, Tibia.pl przyciągałaby jeszcze więcej dzieci neo ;]. No ale wtedy jego praca wydawała sie najlepsza (pewnie dlatego że to był pierwszy projekt strony który widziałem zrobiony całkowicie metodą pixelart). |
Cytuj:
http://web.archive.org/web/200406301...ile&userid=298 |
Cytuj:
|
Kurcze, pamiętam jak się jako 9-latek na tym forum rejestrowałem, to było chyba niedługo po zmianie na ten nowy layout, w 2004. Nie będę oryginalny - wtedy to było fajnie... :)
|
Profil Jedi'ego:
Cytuj:
|
Cytuj:
Stare forum miało klimat. Jak była grupa Abnormal, jak Drom nie chciał nam założyć grupy o planszówkach... |
Cytuj:
Gimlos - nie został bo go już wtedy nie było :( |
Yogi to był pierwszy mod, z którym dłużej pogadałem tutaj. Wkręcił mnie nawet w jakiś symulator piłki nożnej przez internet.
Już, nie pamiętam nawet jaki, ale nieważne ;) Z Gremlinem były jaja. Superman miał na awatarze gremlina (jakaś gumowa zabawka z filmu) i przez to ich myliłem cały czas xD To były czasy. |
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=194529
Tu było podobne. |
No i za kilka lat znów będziemy wspominali obecną sytuację na forum, obecny layout i użytkowników. Będą tak samo łezki kręcące się w oku, i gadanie ''ah... te czasy nie powrócą...'' , ''wtedy był klimat'' . Taka jest kolej rzeczy.
|
|
Ja pamietam jak wszyscy pro siedzieli na gery.pl ( ktos to pamieta?) A jak ktos zadal pytanie czy mozna miec rownoczesnie 2 summony i 2 convice ( razem 4) to odsylano do tibia.pl z takimi durnymi pytaniami:D
|
Cytuj:
@A&M Nie pamiętam jednego, a mianowicie Fanfiego. @Up Racja, wczoraj sprawdzałem i okazało się, że Gery już nie działa ;[ Kto pamięta ss'y na Gamigo? XD |
A myślałem, że z moją datą dołączenia jestem pro. Haha co za wtopa. :P
Dobra, lecę i nie przeszkadzam seniorom. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:11. |