Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Jak wyglądała tibia.pl kilka lat temu ... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=215416)

Misiakox 14-06-2009 11:14

Jak wyglądała tibia.pl kilka lat temu ...

Chcecie to zobaczyć?
Można naprawde miło powspominać :)

Click

Na stronie mozna rowniez czytac komentarze do newsow jakie postawili userzy haha xD

np. TU < jak Tibia.pl prosi o dofinansowanie ;D

A tu forum hah :)

Blooo 14-06-2009 11:41

Taaa...
Ale Dr.Omader dalej na forum xD

eerion 14-06-2009 12:08

Szkoda, że obrazków nie ma.
W tym niebieskiem layu na tibia.pl były 2 postacie obrócone do siebie plecami.
Ehh... to były czasy :D

Gimlos 14-06-2009 13:20

Na screenie z forum uchwyciłeś epic dzień epic postaci : d
Cytuj:

Urodziny obchodzi: Jedi(17)
Swoją drogą - szkoda, że większość obecnych forumowiczów połowy tych nicków już nie kojarzy.
Edit: Nie mówiąc już o takim Yogim, który z niewiadomych względów w teamie nie został uwzględniony.

Arka_Sath_Wielki 14-06-2009 13:30

Ten niebieski lay.... dajcie możliwość zmiany na niego :D

Przypomniały się początki gry jak to przez pół h główkowałem jak wejść po drabinie ? O.o

Xantro 14-06-2009 13:57

@Gimlos
Nie kojarze tylko Nemesisa. Serio, kto to był/jest? :D
@Topic:
Niebieski lay wymiatał jakby nie patrzeć ;d. Pamiętam konkurs na outfit strony, w sumie to Dejvo mógłby wygrać, Tibia.pl przyciągałaby jeszcze więcej dzieci neo ;]. No ale wtedy jego praca wydawała sie najlepsza (pewnie dlatego że to był pierwszy projekt strony który widziałem zrobiony całkowicie metodą pixelart).

Misiakox 14-06-2009 14:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimlos (Post 2567672)

Jakbyś zauwazył można wejsc na jego profil ;d

http://web.archive.org/web/200406301...ile&userid=298

Gonzo 14-06-2009 14:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimlos (Post 2567672)

Swoją drogą - szkoda, że większość obecnych forumowiczów połowy tych nicków już nie kojarzy.
Edit: Nie mówiąc już o takim Yogim, który z niewiadomych względów w teamie nie został uwzględniony.

Większość nie skojarzy i nawet 3/4 nicków tam wymienionych. Kto pamięta Fanfiego, Iwana, Polina czy Nemesisa? Mało kto. ;)

Senseal 14-06-2009 14:35

Kurcze, pamiętam jak się jako 9-latek na tym forum rejestrowałem, to było chyba niedługo po zmianie na ten nowy layout, w 2004. Nie będę oryginalny - wtedy to było fajnie... :)

Blooo 14-06-2009 15:03

Profil Jedi'ego:
Cytuj:

Miejsce: Matrix
:D:baby:

Yoh Asakura 14-06-2009 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2567728)
Większość nie skojarzy i nawet 3/4 nicków tam wymienionych. Kto pamięta Fanfiego, Iwana, Polina czy Nemesisa? Mało kto. ;)

Ja pamiętam!
Stare forum miało klimat. Jak była grupa Abnormal, jak Drom nie chciał nam założyć grupy o planszówkach...

Dr. Omader 14-06-2009 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2567728)

Kto pamięta Yogiego to jest pytanie... Bo on to nawet zdążył odejść jeszcze zanim ja przyszedłem oficjalnie! :D

Gimlos - nie został bo go już wtedy nie było :(

eerion 14-06-2009 16:02

Yogi to był pierwszy mod, z którym dłużej pogadałem tutaj. Wkręcił mnie nawet w jakiś symulator piłki nożnej przez internet.
Już, nie pamiętam nawet jaki, ale nieważne ;)
Z Gremlinem były jaja.
Superman miał na awatarze gremlina (jakaś gumowa zabawka z filmu) i przez to ich myliłem cały czas xD
To były czasy.

Kurczakos 14-06-2009 16:47

http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=194529
Tu było podobne.

Serious Sam 14-06-2009 17:13

No i za kilka lat znów będziemy wspominali obecną sytuację na forum, obecny layout i użytkowników. Będą tak samo łezki kręcące się w oku, i gadanie ''ah... te czasy nie powrócą...'' , ''wtedy był klimat'' . Taka jest kolej rzeczy.

Misiakox 14-06-2009 18:26

Moza wydobyć opowiadanie Nemesis'a :D

part1
part2
part3

Lord Dreathan 14-06-2009 18:51

Ja pamietam jak wszyscy pro siedzieli na gery.pl ( ktos to pamieta?) A jak ktos zadal pytanie czy mozna miec rownoczesnie 2 summony i 2 convice ( razem 4) to odsylano do tibia.pl z takimi durnymi pytaniami:D

AnonimowyPowrot 14-06-2009 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2567798)
Ja pamiętam!
Stare forum miało klimat. Jak była grupa Abnormal, jak Drom nie chciał nam założyć grupy o planszówkach...

A ja pamiętam, jak sam miałem stare konto (którego nie da się odzyskać bez maila -.-), a ty założyłeś konto i miałeś avatar z anime xD W ogóle wtedy była na to mania...

@A&M

Nie pamiętam jednego, a mianowicie Fanfiego.

@Up

Racja, wczoraj sprawdzałem i okazało się, że Gery już nie działa ;[

Kto pamięta ss'y na Gamigo? XD

zoliax 14-06-2009 20:01

A myślałem, że z moją datą dołączenia jestem pro. Haha co za wtopa. :P
Dobra, lecę i nie przeszkadzam seniorom.

Lord Dreathan 14-06-2009 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2568028)
A ja pamiętam, jak sam miałem stare konto (którego nie da się odzyskać bez maila -.-), a ty założyłeś konto i miałeś avatar z anime xD W ogóle wtedy była na to mania...

@A&M

Nie pamiętam jednego, a mianowicie Fanfiego.

@Up

Racja, wczoraj sprawdzałem i okazało się, że Gery już nie działa ;[

Kto pamięta ss'y na Gamigo? XD

Taa, cos kojarze ze moglo byc. A pamietam jak przez dlugi czas nie zakladalem konta, bo nie chcialem sie blaznic:D A ze starych nickow co ludzie wymienili, to pamietam Gremlina i Nemezisa. Z tego co pamietam to sam wielki Bosal po jakims czasie zrezygnowal z tibia.pl a potem wrocil :P A ssy z gamigo to bylo cos. ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:11.