Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   CS.Tibia.pl - dyskusja, opinie sugestie itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=219)
-   -   Ban (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=215439)

Yedi111 14-06-2009 15:52

Ban

Yedi
godzina: okolo 15
mapa :cs_militia
STEAM_0:0:22266129

Gram sobie w niedzielne popoludnie:) ,i wchodzi "bot" o nicku "Bodzio" i zaczyna do mnie strzelac zostawaijac mi 6hp to ja wkurzony zabilem go i admin nie wiem ktory bo bylo chyba 3 mnie zbanowal na 6000min.

Rybzor 14-06-2009 16:09

To pewnie ja. Niestety wbrew pozorom nie jestem bogiem i nie mam możliwości patrzeć na każdego w każdym momencie gry. Tak więc kiedy tylko padnę i mam okazję obserwuje osoby uprawiające TK. Za pewne było tak: przeskakuje między osobami, dochodzę do Ciebie, widzę, że bez sensu zabijasz swojego za nic i dostajesz bana. Nie będę tu sprawdzał całej historii dlaczego to zrobiłeś. Nie powinieneś tego robić i już.

Kiedy ktoś cię atakuję, to zamiast mu oddać - powiedz o tym adminowi. Nie reaguje? To powtarzaj do skutku, w końcu na pewno zbanuje daną osobę. Wyżywanie się na idiocie w niczym Ci nie pomoże, może jedynie zaszkodzić.

Bodzio95 16-06-2009 15:15

Gram sobie w niedzielne popoludnie:) ,i wchodzi "bot" o nicku "Bodzio" i zaczyna do mnie strzelac zostawaijac mi 6hp to ja wkurzony zabilem go i admin nie wiem ktory bo bylo chyba 3 mnie zbanowal na 6000min.[/quote]

jesli bys mogl to nieklam bo cie walnolem z kosy za 5 przezprzypadek bo enter nacislem a ty mi zjechales 40 hp to ci oddalem i ty mnie zabiles

Kurczakos 17-06-2009 14:46

Witaj droga Rybo dziś ni z tego ni z owego, po rzuceniu nie celnego flaszbonka który niefortunnie odbił się od ściany oślepił moją drużynę na skutek czego umarła, dostałem bana :(:( A ja już chciałbym żeby ten ban poszedł sobie w niepamięć i mógłbym grać dalej i rozwijać Swoje umiejętności.
Twój kolega, Bombolot Marcepan.

Rybzor 17-06-2009 15:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurczakos (Post 2570517)
Witaj droga Rybo dziś ni z tego ni z owego, po rzuceniu nie celnego flaszbonka który niefortunnie odbił się od ściany oślepił moją drużynę na skutek czego umarła, dostałem bana :(:( A ja już chciałbym żeby ten ban poszedł sobie w niepamięć i mógłbym grać dalej i rozwijać Swoje umiejętności.
Twój kolega, Bombolot Marcepan.

Witaj kuro, niestety dzisiaj nie grałem jeszcze, więc nie mogę nic Ci powiedzieć na temat tego bana : (. Myślę, że musisz odbyć swoją karę.

Swoją drogą: rotfl, to ty jesteś : D

Kurczakos 17-06-2009 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2570544)
Witaj kuro, niestety dzisiaj nie grałem jeszcze, więc nie mogę nic Ci powiedzieć na temat tego bana : (. Myślę, że musisz odbyć swoją karę.

Swoją drogą: rotfl, to ty jesteś : D

Witaj Rybo, tak to ja, ten kontrowersyjny miszcz, lecz gdy ukazuje mi się ta diabelska informacja moje oczy dostrzegają tylko napis: you are banned from this server! Niestety nie znam dnia ani godziny ściągnięcia ze mnie tej piekielnej klątwy.
Zawsze Twój, Bombolot Marcepan.

Rybzor 17-06-2009 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurczakos (Post 2570555)
Witaj Rybo, tak to ja, ten kontrowersyjny miszcz, lecz gdy ukazuje mi się ta diabelska informacja moje oczy dostrzegają tylko napis: you are banned from this server! Niestety nie znam dnia ani godziny ściągnięcia ze mnie tej piekielnej klątwy.
Zawsze Twój, Bombolot Marcepan.

Daj steam ID, spróbuje znaleźć kogoś kto mi podeśle logi, no i sprawdzę.

Na zawsze oddany, Rybzorek.

Kurczakos 17-06-2009 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2570563)
Daj steam ID, spróbuje znaleźć kogoś kto mi podeśle logi, no i sprawdzę.

Na zawsze oddany, Rybzorek.

Nie zwykłem podawać Steam ID, gdyż nie wiem nawet cóż to za istota, było by miło gdybyś rzekł mi gdzie mogę ją znaleźć...
Zawsze czujny, Bombolot Marcepan.

Rybzor 17-06-2009 16:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurczakos (Post 2570599)
Nie zwykłem podawać Steam ID, gdyż nie wiem nawet cóż to za istota, było by miło gdybyś rzekł mi gdzie mogę ją znaleźć...
Zawsze czujny, Bombolot Marcepan.

Musisz wejść na byle jaki serwer, wpisać w konsoli amx_who/status, i skopiować całą linijke ze swoim nickiem : P. Najlepiej napisz mi na steamie, bo mi się nie chce tu już włazić.

Wciąż menrzny, Rybzor.

Kurczakos 17-06-2009 16:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2570614)
Musisz wejść na byle jaki serwer, wpisać w konsoli amx_who, i skopiować całą linijke ze swoim nickiem : P. Najlepiej napisz mi na steamie, bo mi się nie chce tu już włazić.

Wciąż menrzny, Rybzor.

Ok napiszę Ci mistrzu, lecz nie znam Twego zacnego imienia na Steamie, moje to spójż to ptok, ni to samolot, spokojnie to tylko Marcepan Bombolot.
Dodałem do znajomych Cię, teraz Ty dodaj mię, gdyż oflajn jesteś teraz.
Nieswycienrzony Bombolot Marcepan

Tompior 19-06-2009 00:03

To ty? :D
Wiem, ze ja ci dzisiaj kicka (nie bana) dalem. Biles ludzi w swoim teamie, a potem cos tam jeszcze zrobiles :P
Zapewne ban sluszny, ale nie ja go dalem wiec nie wiem, jaka byla sytuacja :<

Rybzor 19-06-2009 02:02

Ban był już zdjęty, temat do zamknięcia.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:21.