![]() |
Gdzie można spodkać Orc rajdera?
Pomocy nie wiem gdzie są orc rajdery!!!!!!!! ?(
Jak Tkoś wiem to niech tu posta wkelja. |
Cytuj:
Orc ridera można znaleść koło Ulderek's Rock. kthxbye |
dokladnie. na orc fortress sa ridery, wystepuja razem z war wolfami. nie zwiedzilam calej fortecy po update ale z tych co spotkalam to byly w podziemiach;P
|
gdzie jest Ulderek's Rock?
Powiedz dokładniej gdzie to jest?
Trochę juz gram w tibie a nie znam nazw. Może kiedyś gdzieś widziałem to miejsce? |
Ulderek's Rock to mniej wiecej to co Orc Fortress. to jest na polnocny wschod wyspy. taka forteca z wszystkimi rodzajami orkow. na mapie to polwysep miedzy ab a venore. tylko w poszukiwaniu riderow radze uwazac na paletajace sie tam warlordy...;P
|
Jeśli wiesz gdzie jest amazon camp to od tego miejsca cały czas na góre (uwaga na huntera).
http://zaglada09.w.interia.pl/orki.jpg 1. Spawn pojedyńczego Orka Ridera. 2. Tu uwaga na huntera. Jeśli nie widzisz obrazka oznacza to, że transfer został przekroczony - przyjdź później |
Tylko 1 orc rider?
Ok wiem gdzie jest mazon camp.
Huntera sie nie musze obawiać. Ale czy nie ma nic po drodze i czy tam napewno jest tylko 1 orc rider ? |
:/
Dsioskas nie mas zracji rider czy jak mu tam jest na orc for... :D tylko zajeb po drodze okol o3 lidery i 8 zerkow ostatnio bylem chujowy loot ale mam orc .... zapomnalem taka laska jak axe
|
No tak pomyliłem się :P Nikt nie jest idealny.. Miałem chyba o riderze nie świeże wiadomości :D
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:48. |