![]() |
róznice w lvl na miejscówkach ??
Witam. Mam wlasnie takie pytanie bo zastanawia mnie jaka jest przecietna roznica w lvl miedzy Paladynem a Knightem na tych samych miejscowkach podczas expa ??
Np. 50lvl Pall 75/60 moze expic spokojnie i bez waste na PoH wliczajac w to wszystkie potwory 9Gsy itp) (tak slyszalem ze bez waste) Pytanie jest takie: Jaki lvl i Skill mniej wiecej musial by posiadac Knight zeby expic rowniez bez waste i na wszystkich potworach np na PoH ?? Zastanawiam sie bo mam wlasnie Kina 10lvl 45/45 i Palka 10lvl 25/41 i nie wiem czym sie zdecydowac grac aby w przyszlosci nie żałowac ... Prosze o pomoc :) |
Cytuj:
Moja rada: Skilluj pallka i graj nim :P |
Palek ma na tyle dobrze, że traci mało hp ponieważ ucieka od potwora, rycerz musi stać więc traci potiony.
Każda profesja jest dobra, np. Dragi 100lvlem bijesz bez używania potów, a palek musi kupować amunicję. Nie mówię, że musi mieć waste ale taka jest różnica. Na wysokim lvlu czyli np.150 tej różnicy aż tak bardzo nie widać tej różnicy w większości miejsc. Podaj miejscówki jakie chcesz to odpowiem. Pozdrawiam. |
Jeśli Ci się bedzie chciało skillować na początku do 70 to graj knightem, a jeśli interesuje cię głownie egzbienie ( czasem trzeba poskillować kilka godzinek na początku, później wg. uznania ) to graj palkiem ;)
|
Cytuj:
|
re
Może chodziło mu o 1 dragona
|
Cytuj:
Za to takim paladynem, zabijesz kilka ze stratą, hmm 2 royalek? Powiedz mi teraz, jaką amunicję traci paladyn? 100 royalek to wydatek 1k. A tyle włóczni starczy na bardzo długie polowanie na smokach. Przez ten czas zarobi jakieś 50k, jak nie więcej. @Topic Paladyn, gwarantuje szybkie zdobywanie poziomów i dobry zarobek od wyższego poziomu. Za to rycerz, gwarantuje dobry zarobek od samego początku, ale wolniejsze zdobywanie doświadczenia, Jeżeli chodzi o respawny. Twój przykład, czyli PoH, jest złym przykładem. Giant Spidery mają duży atak fizyczny, przez co polowanie na nie rycerzem jest z góry skazane na waste. Ale za to takim rycerzem, możesz bić potwory w miejscach, gdzie stężenie potworów jest duże, czyli np. małpy, barbariany. Oczywiście paladyn też może, ale ma większy waste na nich, niż EK. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A na samych softach kinem na 100 lvlu na dragach to chyba tylko na 1x, max 2x spawnie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
Na maxa ciekawe. Mi szlo 0-10 mp/h, wiec prawie nic. |
Cytuj:
|
10 BP Mana Potions, starczy na ok. 3h, może nawet 4h.
Softy trwają też 4h, więc jaki w tym sens? No i warto powiedzieć, że jak Ci softy nie zdążą odnowić many, to musisz użyć HP, a na MP nie ma takiej opcji. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:48. |