![]() |
Furora War WMV by Viitro
Filmik prezentujący ostatnie potyczki na Furorze:
Zapraszam do oglądania http://www.youtube.com/watch?v=0JloceskMNM |
Jedyne co w tym filmie jest dobre to fragi , bo muzyka i obróbka fatalna.
|
ok to zrób lepszy.
|
A po co ma robić ? to jest jego ocena ... nie może mu sie nie podobać ? kocham ta gadke "ZRUP LEPRZY!"
|
Mi sie film podoba oczywiście nie jest on doskonały ale nie jest tez oszpecony olbrzymią liczbą bez sensownych efektów jest dość prosto zrobiony ale sam robiłem filmy wmv i wiem ze film bez żadnych efektów wymaga sporo pracy i czasu ;d
co do muzyki kazdy lubi co innego wiec jak ci sie nie podoba to puść sobie coś w winampie ;d no a fragów to pogratulować ;) |
Nawet nie ma pozdrowien dla mnie?!o Ty maszkaro!
Jaram się filmem poniewaz nie ma efektu na efekcie i w efekcie film jest efektowny. Tyle ze muzyka mi nie odpiwiadala to jak ktoś tam up powiedzial sciszylem i dalem swoja z aimpa. pozdrawiam,Fre'neter. |
Cytuj:
|
Mi tam sie muzyka podoba, jedna nie pasuje do filmiku. zalezy kto jaki ma gust..
ladne fragi. lepiej prosty filmik niz go zepsuc efektami |
00:05 - O, fajna muzyka, jakiś rock przyjemny, przedstawienie postaci, fajne.
00:30 - Drogi pamiętniczku, pikselki zaczynają bić się pikselkami na pikselkach. Ale fajne. Muzyka zmienia się z rocka w jakieś ruskie techno. 01:35 - Ja, Vasudanin, zdrowy na ciele, na umyśle nie wiadomo, leżący na łożu śmierci spisuję swoją ostatnią wolę. Kopnijcie autora tego filmu. 02:45 - _/\_/\_/\_/\______/\_______________ O tak się przedstawia mniej więcej oglądanie tego filmu. A za tą muzykę strzęźnij piekle. |
Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=uRLMnT7DWkk jedna z moich produkcji. |
Widze w większości słowa krytyki. Filmik zostanie przerobiony. Jeśli ma ktoś jakiś pomysł, coś dodać-usunąć. Niech napisze w tym temacie.
|
Cytuj:
btw bardzo fajna nazwa filmiku i opis : Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Następnie oprawa muzyczna mogła by wyglądać inaczej. Mianowicie, do filmików z wojen (które same w sobie podczas ich oglądania nie są zbyt ekscytujące) polecił bym bardziej żywiołowe piosenki. Np: *Disturbed Down with the sickness (ciekawe wejście, przy okazji chwila czasu na przedstawienie Guildi). *Limp Bizkit Break Stuff Albo coś w tym stylu. Ważne też aby film nie był jakiś extra nudny. Tzn. żeby kluczowe akcje (np. zabicie któregoś z wrogów), nie następowały po 30 sekundach biegania za nim po pochu. Liczy się, albo dobrze scombowany, albo chwila przepychania gracza i combo itp. I najważniejsze, żeby dany cel był zawsze w zasięgu kamery. Można dodać traochę ''makijażu''. Np. zrobić przybliżenie + zwolnienie w trakcie padania combo, albo wyciemnic reszte obszaru, poza postacią która ma w danym momęcie ''udeżyć o podłogę''. Takie są moje propozycje. |
Mnie się podobało, mimo że już widziałem większość fragów w .cam.
|
ja mam pytanie o program jakim obrabiales film (czyt. nie nagrywales tylko robiles te zblizenia i efekty) bardzo bym prosil o odpowiedzi z gory thx: D
|
Cytuj:
|
Niestety, film mierny, troszke niedopracowane efekty + hypercam2 w lewym górnym rogu a ponadto muzyka niezbyt pasuje do pokazywanych fragów.
Reasumując - 3.5/10. Możecie mnie już zjeść |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Film Chciałbym zauważyć, że to dopiero 3 film typa, a z każdego na każdy widać postępy, więc może jak będzie wiecej fragów na furo będzie lepszy WMV. Muzyka nie pasuje to prawda, ale nie ma efektu na efekcie jak to ktoś powiedział. Na zachęte, aby Ci się chciało robić new dostajesz 6/10 |
@UP
To prawda, im więcej się filmików robi, tym lepszym moviemakerem sie stajesz. Tak offtopowo, dla potwierdzenia: Mój 1 film (podkreślam, że nigdy wcześniej nawet movie makera nie używałem, odrazu działałem na sony vegas) Jest to stary filmik, sprzed roku i jest conajmniej nieaktualny - http://www.youtube.com/watch?v=gA5d4...e=channel_page Mój ostatni film - http://www.youtube.com/watch?v=hDFN_lQj8c4 Od zera, do Movie Mejkera :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:08. |