![]() |
Tibiowe Spotkania??
Nie wiem czy cos takiego juz wystąpiło, ale mam propozycje: zorganizujmy ogolnopolskie zloty fanow Tibii!! Kazdy ustala miejsce spotkania (najlepiej zeby bylo w dobrze dostepnym punkcie w kazdym miescie). Spotkania moga sie odbywac np. o godzinie 13 w kazda sobote...dopisujcie pod tym postem miasta, w ktorych to ma sie odbywac...
Zatem zaczne od mojego rodzinnego miasta: Zgierz I dodatkowo Łodź, jako, że przesiaduje tam wiekszosc sowjego wolnego czasu ;) |
Poniewaz mam doswiadczenie w organizowaniu takich spotkan, wiec kilka rad:
- Najpierw, trzeba zebrac kilka osob chetnych z jakiejs okolicy (najpierw wyslac mejle, potem poGGadac) - Spotkania, nie powinny sie odbywac regularnie, bo stanie sie to rutyna i beda nudne. Lepiej tak z jakiejs okazji - Im wiecej osob na spotkaniu tym lepiej, ale bez przesady - to nie ma byc zaden konwent! sadze, ze powinno byc od 4 do 10 osob - Zeby sie znalezc na miejscu (np. w pubie), najlepszy sposob (poza podaniem swojego wygladu/wyslaniem zdjecia), to na komorke - osoba organizajuca podaje numer komorki, jak ktos ma klopoty ze znalezieniem to puszcza sygnal i wszystko jasne A co bedzie na tym spotkaniu, to zalezy od was :) |
Aha, dzieki za pomoc. A zatem czekam na chętnych do zorganizowania spotkania w Łodzi lub Zgierzu ...
|
ejj Ja jestem z wiochy zwanej : ''Węgorzewo'' lol a wiec nie bardzo :(
|
Taaa... taki teamt chyba był jeśli się nie mylę... ale dobra
ja bym proponował inne miasteczko :) : Warsaw Dlaczego? Chyba najbardziej dostępne i znane nasze polsie miasteczko (mimo iż mieszkam kilkaset kilomterów od stolicy mógłbym jakoś dojechać :)) |
Zrzucamy sie na rynek we wrocku!! Nei żyje wrocław!! na :P. Tylko ustalimy date- wielu ludzi musi mieszkać we wrocku :D
|
I jeszcze jedna porada, dotyczaca umawiania sie na Forum co do spotkan. Nie piszcie w jednym temacie:
- spotkajmy sie w Lodzi - A, nie, bo w Krakowie - Nie no co wy, w Gdansku - Nie, nie, nie musimy sie spotkac w Warszawie itp. bo wychodzi potem straszny balagan. Lepiej juz zakladac oddzielne tematy dla roznych miast. |
Aha, dzieki...czy nie ma tu nikogo z Łodzi?? Na Placu Wolności jest super miejsce ;P
|
to wszystkie propozycje sa dobre ale czy nie lepiej wybrac takie miejsce gdzei janwiecej ludzi by przyszlo nie wiem jakie a nie tak podajecie duzo miejsc takie jedno blisko wszystkich
|
Dla mnie, niestety takie spotkania nie są najlepszym pomysłem. Nie wydaje mi się, żebym mógł usiąść przy piwie (soczku :P) z ludźmi, którzy mają po ~15 lat i gadać z nimi o...? nie mam pojęcia. W kafejce by pewnie nie wypaliło, bo po pierwsze musiałoby być dużo wolnych miejsc (bo przypuszczam, że nie będzie to spotkanie 2-3 os.), a po drugie teoretycznie najlepiej spotkać się wieczorem, więc wbicie się na Tibię byłoby dość sporym problemem i niewiele przyjemości z tego. Ja bym się nie podjął organizacji, bo widzę wiele zastrzeżeń. "Spotkajmy się! Zróbmy spotkanie fanów!" - tożto bez sensu - klapa gwarantowana. Trza by mieć ideę, a pomysłodawca jej prawdopodobnie nie miał. To jest moja opinia na temat takich właśnie spotkań.
A co do samych spotkań: Jeżeli byłby ktoś z Krakowa, kto ma pomysł, jak wszystko zorganizować i się podejmie czegoś takiego, to wtedy chętnie przyjdę :) |
Ojej, no to mnie zasmuciłeś człowieku...widzę, że z mojego postu nie dało się wyczytać, jak bardzo jestem "uideowiony"...a jeśli uważasz, że z ludźmi w tym wieku (ok. 15 lat) nie miałbyś o czym rozmawiać, to się najprawdopodobnie mylisz...po samej twojej fotce widzę, że zapewne słuchasz cięższej muzyki, a zatem to już mógłby być temat do konwersacji...nawet się nie spodziewasz, co może się ciekawego mieścić w tych piętnastoletnich spaczonych głowach :D A z resztą...nieważne ;) Pozdrawiam!
|
Eeee... Panie Kolego! Pan mnie nie zrozum źle... Jak będziesz miał 21 lat i popatrzysz na kogoś kto ma lat 15, to jestem naprawdę przekonany o tym, że nie będziesz sobie potrafił wyobrazić picia piwa z kimś takim ;) (bo głównie o to mi chodziło).
Cięższa muzyka... no wiesz, raczej tylko Metallica (choć to aż tak ciężkie nie jest), a poza tym różnej muzyki słucham. No a ogólnie się usprawiedliwiając, to nie chciałem, żeby to tak brutalnie zabrzmiało. Mam siostrę w wieku 14 lat. I dlatego powiedziałem, jak powiedziałem ;). I uwierz mi, nie mamy tematów, żeby porozmawiać, oprócz tego, że uczę ją grać na gitarze :) |
Noo, hmmm, wiesz ... .
Raynold - ja mam brata, który ma 21 lat a sam mam lat 15 i jestem jak zauważyłeś mężczyzną (nie kobietą :D ) i wcale nie brakuje nam tematów do gadania jak i również nie brakuje nam czasu do wypicia razem różnych płynów (mam tu na myśli oczywiście bezalkoholowe roztwory napojowe). :D Tylko problem jest z tym, że ja, jak i inni w wieku poniżej 18 lat nie mogą pić alkoholu [tymbardziej w miejscach publicznym (podkreślam, że ja nie pije alkoholu :D )]. |
Nie lepiej np. umuwic sie najakis czat np. na wp.pl i temat rpg albo onet.pl i jakis tam czat i tam robic prywatny czat i zapraszac wiare ktura gra w tibie lub mozna gadac tu ale raczej forum nie jest do gadania ;)
|
@Kael: nie wiem czy wiesz ale takie coś istnieje i dzinnie się przewija troche osób jest to IRC! #tibia.pl - polecam, jak nie wiesz co i jak to scor napisał tutorial na temat IRC.
@Topic. My się z kumplami w klubie Fantasy organizujemy i tam jak by nie było zawsze tematy Tibi są poruszane. Co do miejsca takiego spotkania to bym chętnie do wrocka się wybrał, no ewntualnie do katowic, do krakoofa to mi strasznie daleko a prawka jeszcze nie mam. Ale jakbyśmy mowili o jakimś campingu przy pivku itp. to moge tyłek na weekend ruszyć prawie wszedzie. |
A zatem zaczyna byc ciekawie ;] Czyli z tego tematu wychodzi kolejny pt. "15 vs. 18 i wyzej ;] ;]"
|
W najbliższe wakacje organizowane jest spotkanie fanów q3, m.in z mojego klanu w Krakowie. Najprawdopodobniej sie wybiorę. Jeśli zorganizujecie takie spotkanie fanów Tibii to też się postaram przyjechać. Kraków rox.
|
Ej bijcie sie! :D
nie ale tak na poważnie to faktycznie tego nie ma sensu robić - jaki 14-15latek pojedzie ci kilkaset kilometrów sam, i jeszcze wyżywi się, przenocuje - trochę za wielkie wyzwanie, tzn. ja mam 15 a bym sobie poradził... tylko np. niektórych ludzi nie stać, rodzice się boją puścić itd. - jeżeli chdzoi o takie spotkanie to za kilka lat... w wieku pod 20... inaczej... BEZSENS |
Powiem krótko:
To nie ma sensu i tak nie wypali. Osobiście bym zamknął temat, ale nie jestem moderatorem ;p PS. ja mam 12lat i rodzice by mnie nie puścili samemu 20 km od domu (nie śmiać się), a wy mówicie o setach :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:51. |