![]() |
Zajefajne Sski Tylko Loot MoGl ByC Lepszy ..... Tak DaleJ!! :cup:
|
mhm ladne ssy ale mam pytanko: co na ssach z guardow robia c army, c legsy i gsy??
|
Ja pier...
Co TO MA QRWA BYC??? JA PIER.... wywalone screen xD ladnie wam sie nudzilo z tym gp'kami :P
|
SSki calkiem fajne, ale moglibyscie bardziej posegregowac, tzn guard-dle, a nie guardy-dle-guardy.:P
|
!!!!
mi by sie nie chcialo robic takich screenów za dklugo czasu 8o ale tak wogule to spoko Loocik B)
PS jai to jest Świat????? PS2: jak by co to sory za błedy(dysortograf) |
Omg zaje***** ss'y gz adv , ale jedno mnei zastanawia z czego wam wypadly c armor i c legsy ? ?:>
|
WoW Za***iste ss'y :O Ej a od kiedy c army wypadaja z guardow?
|
te ostatnie zdjęcie najlepsze, ten loot :D
|
c-legi, c-arm i gs to tylko szpan nane która kupiła je chwile wcześniej
|
No...
No.. nieźle zarąbiste ss'ki i oczywiście lool :cup:
Tak dalej :D |
Big Gratz!
Szpanujesz! :p bardzo ladnie! tez mam zamiar sie wybrac na draggy land B)
ale nie wiem czy w tym huncie bedo tez dl'e a wracając do tematu to jakie skille mial wtedy bloker i ile mu uhów zchodzilo na dl?? |
@up
mam skile 80/78. czesto dzieje sie tak ze Docia nie ma za duzo runek to ja zawsze wspieram (giant sword + sword ring + full atak) troche uhow schodzi ale zabawa jest najwazniejsza to uhow nie liczymy. :) Po prostu: BAWIMY SIE JAK DAMY, A JAK NIE DAMY TO SIE NIE BAWIMY (chodzi oczywiscie o uhy ;) i prosze nie dodawac debilizmow na temat takiej straty uhow bo mozna bylo zalozyc tarcza, ale nam o to nie chodzi :0 OWOCNEGO KOMENTOWANIA a swoje ssy doloze wieczorem ;) |
Mmm...niezłe SS'y :)
/Muddy |
ładne ss, loot z dl standardowy ale jescze nieraz dsm i rh bedzie :)
ps. mam 1 ale : dlaczego mnie tam nigdzie niema? :P Pozdrówka :) |
Janoo bo tam sie tylko DAMY bawia ;)
OK, kolejnym razem i ty pojdziesz:) |
Fajne ss'y i fajne texty typu:"cos mu wystaje z tylka" albo "nane slyszalas o darach dla powodzian" lol :D
|
Nane jak zawsze dobilas mnie lootem (ja nigdy takiego nie mialem :P)
Ale GRATZ Ehhh... ja tez tak chce ;( |
jak dla mnie to od polowy zacuzna wiac nuda ale to tylko moje zdanie ...., ladnie okrojone
|
na screenie z adv. 20-21 lvl ziewnołem i skończyłem oglądać stwierdzając że reszta to albo znowu "nędzne" fotki z huntów, advenców i innych badziewii typu "demon hant plx pxl xpl pxpxlp xlp + lut scrin" .
P.S. Jestem nadal wkurzony ! I musze sie władować bo mi worek do bicia zabrali X( (rozwalił się !!!!!!!!!!! ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:55. |