![]() |
Jak ściągać w szkole? - proste!
|
UIwaga że nie zwrócisz uwagi gdy czymś takim świecisz po ławce :/. Przecież to widać!!
|
Promieni nie widac, bardziej przeraza mnie rozmiar tego urządzenia (przynajmniej tej konfortowej wersji).
A pozatym to nie jakas znowu nowość :/ |
Postęp i elektryfikacja. Czego to ludzie nie wymyślą. Nie długo to zwykłe ściągi wyjdą z mody...
@down Ja nie śćiągam. Szczyce się tym że jestem uczciwy (lub jak mówią moi kumple frajer) :D |
Witam,
Ty już tak próbowałeś??:D |
Ciekawe....chyba to kupie..
Ma ktos juz ten 'gadzet'?? Bo nie chce kupowac w ciemno ;) |
No w sumie ja mam, ale kupiłem to już z rok temu na allegro.pl. Mam taki złoty długopis a na końcu dioda UV i markera. W sumie ciekawa rzecz. Ciekawie też pachnie :D :D :D. Niestety mój marker ma dość grubą końcówkę, ale to nie przeszkadza... :D . Działa to tak, że piszesz coś, czekasz aż zniknie (wyschnie) około 5-10 minut i masz czystą kartkę. Później świecisz i widzisz to co napisałeś jakby świeciło. Ciekawa rzecz, godna polecenia...
|
Tak tylko z ciekawości: w jakich granicach mieści się cena takiego zestawu marker + tego długopisu z diodą UV? Na studiach też może się coś takiego przydać :P
|
Heh, a po co sciagac? Ja wlaczam Tibie, lowie tyle rybek ile mi potrzeba, kupuje plecak i 20 runow i chowam sie gdzies, robie runy, wyciagam ksiazke i ucze sie; musze tylko pamietac, aby zrobic run i zjesc pare rybek co jakis czas. I podwojna korzysc - dobra ocena + troche gp do przodu :P
|
tesh mialem cos takiego ale po 3 sprawdzianach sie zepsulo i jush po sciaganiu ;(
|
Ludzie, ta metoda istnieje już od dawna. Można zresztą taki długopisik zrobić samemu. Mój qmpel z klasy robił za 20 zeta, a dla znajomych, czyli np. dla naszej klasy po 10 na głowę. Trzeba tylko części skombinować. Jak dotąd nikt się nie kapnął, ale jest problem z tuszem. Jest strasznie ciężko dostępny ostatnio ;)
|
jaki to tusz?
po ile to urządzenie?? |
http://www.marketuv.com/?s=zestawy <-- tu jest szczegolowy cennik i wcale nie ma problemow z tuszem...
|
Z tym tuszem UV, to chodziło mi o zwykłe, Olsztyńskie sklepy papiernicze. W wysyłkowej jest tego od groma :)
|
a ja znam swuj sposub:P wale scionge pisze na kartce p[rzyklejam na piurnik dajedo gury udajponc ze sie bawie ale ja mysle:P
|
Tak? A jak nauczyciel powie "chowamy wszystko, zostawiamy tylko kartke i długopis" to co?
|
A teraz to dobrze działa na maturze tak sciagalem
|
Ehh założył konto żeby archeologować....
|
Widzialem takei cośtylko że sto razy mniejsze i malutki długopis
|
A-r-c-h-e-o-l-o-g.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:47. |