Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Screeny od Smalca (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=21570)

Lord Smalec 30-12-2004 16:30

Screeny od Smalca

Siema all :)
Dam wam linka do mego albumu. Album na zaladwie tydzień wiec ss nie są bardzo fajne ;( Ale mozna popatrzeć
Zawsze cos dodaje :p
Milego oglądania

http://photobucket.com/albums/v337/Smalec/

Comment plx

Bezlitosny 30-12-2004 17:42

Fajne Screny :)
Jestem na KILKU :evul:

Wovavi ;p

Grandzik 30-12-2004 18:50

Spoko ssY
gratz dla Smalca :cup:

Afinor 30-12-2004 19:10

Fajna jest Tibia GG, fajna, nie?
Co do ssow, niezbyt ciekawe, troche przynudnawe.

Avager 30-12-2004 19:22

up:

Troche ?! STRASZNIE !!!!!!!!!! Niema nic gorszego od fotek z jakiś tam questów czy tam huntów ?! co to fajnego niby w tym jest ?! każdy przecież może iść zabić tam kurde se elfy i takie tam pierdoły inne jaszczury.....rany !!!
NIEMA NIC NUDNIEJSZEGO OD HUNT FOTEK, ADVENCÓW I INNYCH BADZIEWI W TYM STYLU !

Weźcie róbcie jakieś fotki unikalnych sytuacji... (pk nawet jest już bardziej unikalne niż zasrane demon hant plxp lxplxp xl + lut scrin) . Weźcie bardziej róbcie z czegoś takiego jak np.
-ślub
-mistrzostwa szachów XD
-inne rzeczy nie związane z Noobowatym expieniem i huntowaniem czego wszyscy moi znajomi mają dosyć gdy widzą jak sie jakieś dzieci podniecają że wracając z dragon hunta zdobyli 2 handed sworda i jakieś steel shieldy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wkurzyłem sie bo takich badziewi nigdy nie widziałem (1 gorsze) .

Chociaż NIGDY ale to NIGDY nie byłem na poj***ym dragon - demon to i tak będe to krytykował ! I SIE BARDZO CIESZE ŻE NIE BYŁEM BO BYM ZROBIŁ KOLEJNY ZABŁĄKANY ZNUDZIAŁY OBLEŚNY TOPIC "Dragi... znowu to popie***one gówno).

Dzieki że zara będziecie mnie wyzywali... co mi z tego jak noobom (takim jak ja) nie wypada sie odzywać do n00bów ?!

Colt-14 30-12-2004 20:32

Omg Jak ci sie nie podoba to nie musisz Komentowac ^.^. Ale ****a chyba nie pomyslales ze jak ciebie by tak zlolowali to co bys ****a zrobil ?! wiec sie ****a zastanów co piszeszs

a Tak do Tematu Całkiem Całkiem te ss'y ale widzialem lepsze Postaraj sie troche bardziej :P

Flawaa 30-12-2004 20:53

Spoko ss'y i także jestem z white100k'u

Lord Smalec 31-12-2004 14:25

jak ci sie nie podoba to nie komentuj!

powiedz poprostu ze nie podoba sie i juz a nie mi tu piszesz byle cos
jak cos sie nie podoba to powiedz co to moze zmienie! X(

/\/\ienki 31-12-2004 15:22

stfu noobas plx0r
nice ss ;d

Mydek 31-12-2004 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neapolitan
Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux Sux
Nie Rozbawiaj Ludzi Takie Dziecinne Questy To ja na solo robie a z ciebie to nawet moj 7 letni kuzyn sie smieje ktory gra lepiej od ciebie acha na 20 lvlu to ty przynajmniej b rope nosic a nie sie wozisz P Setem X( Te Screeny Dla mnie sć Żenujące przed dodaniem takiego ścierwa mogłeś się troche zastanowić !! X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

Omg.....
Not comment men.
Pokarz z lepszych questów ss'y
chyba że masz lvl 20 i chodzisz na amki..

Ok zrób elf fortess quest solo jesteś taki dobry, no i co że chodzi z plate setem??
Podjarałes sie tym??
Mój kumpel na 60lvl chodzi z plate set bo woli w runki zainwestować...

Co do ss są git :)

Szulo 31-12-2004 17:27

ty ****a slepy fiucie zobaczyl bys ze to do ****y nedzy pal!jemu wystarczyl by brass set :|.

ss spoko ;-)
hail aldora

Admiral Wizard 31-12-2004 17:39

GZ fajne ss

Kaser 31-12-2004 17:52

Jezuuuuuuuu... Co za piaskownica. Jak sie nie podoba to wy...pad. A nie że dupa i wogle.

@Autor:
Fotki zamieszczaj w formacie .jpg a nie .bmp żeby sie szybciej ładowały.

Lowca 01-01-2005 00:40

gratzik

jak na twój level ss'ki ładne aha co do paru osób które najechały na twórce tematu zastanówcie sie co mówicie ....................

Pani samo zlo 01-01-2005 01:09

Tjaaaa i nawet Jugo sie załapał (a ze mna to nigdzie nie chciał pujść :p ) Pozdro dla całej Aldorki z Celestry 8o Happy new year

Shardzik 01-01-2005 01:22

2 czy 3 sa moze nawet fajne...........

......Ale po h**a dajesz screena jak gosc ci walnol 18 z hmma, tak mogl zrobic 6 lvl, ktory ma byle 2 mlvl i znalazl jakiegos hmma :/

Do tego sie niektóre SS-y powtarzają, tylko nie dawaj screenow z Goblin Quest Plx :p

Lord Smalec 01-01-2005 16:16

dzieki za pochwały i rady

jeszcze popracuje nad albumem i usune ss które sie powtarzają
i jeszcze cos... Flawaa na jakim świecie grasz?? jak na aldorze do msg do mnie w tibi :p

Nanerenderiel 01-01-2005 21:35

witam
tak dla 8 lvlowej postaci sukcesem bedzie pokonanie cyca tak dla 100 lvla ten cyc bedzie tylko garstka expa. nie wyzywajcie chlopaka od noobow bo ma w albumie ssy z ktorych jest dumny. moze wy kiedys zamiescicie ssy z hunta na potwora ktorego inni dławią jeden za drugim; wtedy on cie wysmieje.
DAJCIE SPOKOJ

sski ladne i jak daja ci satysfakcje to zamiesc wiecej - z przyjemnoscia poogladam

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:04.