![]() |
Screeny od Smalca
Siema all :)
Dam wam linka do mego albumu. Album na zaladwie tydzień wiec ss nie są bardzo fajne ;( Ale mozna popatrzeć Zawsze cos dodaje :p Milego oglądania http://photobucket.com/albums/v337/Smalec/ Comment plx |
Fajne Screny :)
Jestem na KILKU :evul: Wovavi ;p |
Spoko ssY
gratz dla Smalca :cup: |
Fajna jest Tibia GG, fajna, nie?
Co do ssow, niezbyt ciekawe, troche przynudnawe. |
up:
Troche ?! STRASZNIE !!!!!!!!!! Niema nic gorszego od fotek z jakiś tam questów czy tam huntów ?! co to fajnego niby w tym jest ?! każdy przecież może iść zabić tam kurde se elfy i takie tam pierdoły inne jaszczury.....rany !!! NIEMA NIC NUDNIEJSZEGO OD HUNT FOTEK, ADVENCÓW I INNYCH BADZIEWI W TYM STYLU ! Weźcie róbcie jakieś fotki unikalnych sytuacji... (pk nawet jest już bardziej unikalne niż zasrane demon hant plxp lxplxp xl + lut scrin) . Weźcie bardziej róbcie z czegoś takiego jak np. -ślub -mistrzostwa szachów XD -inne rzeczy nie związane z Noobowatym expieniem i huntowaniem czego wszyscy moi znajomi mają dosyć gdy widzą jak sie jakieś dzieci podniecają że wracając z dragon hunta zdobyli 2 handed sworda i jakieś steel shieldy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wkurzyłem sie bo takich badziewi nigdy nie widziałem (1 gorsze) . Chociaż NIGDY ale to NIGDY nie byłem na poj***ym dragon - demon to i tak będe to krytykował ! I SIE BARDZO CIESZE ŻE NIE BYŁEM BO BYM ZROBIŁ KOLEJNY ZABŁĄKANY ZNUDZIAŁY OBLEŚNY TOPIC "Dragi... znowu to popie***one gówno). Dzieki że zara będziecie mnie wyzywali... co mi z tego jak noobom (takim jak ja) nie wypada sie odzywać do n00bów ?! |
Omg Jak ci sie nie podoba to nie musisz Komentowac ^.^. Ale ****a chyba nie pomyslales ze jak ciebie by tak zlolowali to co bys ****a zrobil ?! wiec sie ****a zastanów co piszeszs
a Tak do Tematu Całkiem Całkiem te ss'y ale widzialem lepsze Postaraj sie troche bardziej :P |
Spoko ss'y i także jestem z white100k'u
|
jak ci sie nie podoba to nie komentuj!
powiedz poprostu ze nie podoba sie i juz a nie mi tu piszesz byle cos
jak cos sie nie podoba to powiedz co to moze zmienie! X( |
stfu noobas plx0r
nice ss ;d |
Cytuj:
Omg..... Not comment men. Pokarz z lepszych questów ss'y chyba że masz lvl 20 i chodzisz na amki.. Ok zrób elf fortess quest solo jesteś taki dobry, no i co że chodzi z plate setem?? Podjarałes sie tym?? Mój kumpel na 60lvl chodzi z plate set bo woli w runki zainwestować... Co do ss są git :) |
ty ****a slepy fiucie zobaczyl bys ze to do ****y nedzy pal!jemu wystarczyl by brass set :|.
ss spoko ;-) hail aldora |
GZ fajne ss
|
Jezuuuuuuuu... Co za piaskownica. Jak sie nie podoba to wy...pad. A nie że dupa i wogle.
@Autor: Fotki zamieszczaj w formacie .jpg a nie .bmp żeby sie szybciej ładowały. |
gratzik
jak na twój level ss'ki ładne aha co do paru osób które najechały na twórce tematu zastanówcie sie co mówicie ....................
|
Tjaaaa i nawet Jugo sie załapał (a ze mna to nigdzie nie chciał pujść :p ) Pozdro dla całej Aldorki z Celestry 8o Happy new year
|
2 czy 3 sa moze nawet fajne...........
......Ale po h**a dajesz screena jak gosc ci walnol 18 z hmma, tak mogl zrobic 6 lvl, ktory ma byle 2 mlvl i znalazl jakiegos hmma :/ Do tego sie niektóre SS-y powtarzają, tylko nie dawaj screenow z Goblin Quest Plx :p |
dzieki za pochwały i rady
jeszcze popracuje nad albumem i usune ss które sie powtarzają
i jeszcze cos... Flawaa na jakim świecie grasz?? jak na aldorze do msg do mnie w tibi :p |
witam
tak dla 8 lvlowej postaci sukcesem bedzie pokonanie cyca tak dla 100 lvla ten cyc bedzie tylko garstka expa. nie wyzywajcie chlopaka od noobow bo ma w albumie ssy z ktorych jest dumny. moze wy kiedys zamiescicie ssy z hunta na potwora ktorego inni dławią jeden za drugim; wtedy on cie wysmieje. DAJCIE SPOKOJ sski ladne i jak daja ci satysfakcje to zamiesc wiecej - z przyjemnoscia poogladam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:04. |