![]() |
|
W 3 obrazku Mucha fajnie na bramce stoi :D <lol..>
--- Najlepsze w tym fake'u jest ..... .....humor ;D Tylko jak to zobaczyłem, to banan na mordzie ;D |
Nie będę tego oceniał...
Szkoda mojego czasu ;( Wróciłem ze mszy. Siadłem do kompa. Patrzę... wyłanczam kompa. Ból oczu normalnie :( @Down Moc telekinetyczna. Edit: Eee.... najpierw zrób mi kanapkę ^^ |
@up
Jak to napisałeś jeżeli wyłączyłeś kompa? Edit: Naóczysz mnie?! ; O Edit2: Uapaj z drzemem babóni! @topic "Coś oryginalnego" hahaha! 5/10 I coś ode mnie ;D http://img150.imageshack.us/img150/985/11scr.png Aaaa.. i zastanawia mnie jedno gdzie był sędzia przez cały mecz(pojawił się na ostatnim screenie)... pewnie brał łapówki ; P, a i w prawym dolnym rogu to już się później minut meczu nie chciało pisać nie? :P |
Beznadziejne,kibice Lechu to mnie dobili ...
|
(...) Nie wiem czy się śmieć czy płakać...
9/100 Człowieku wymiatasz... |
gdyby kibice calej powoly nie spiewali tej samej piosenki to by mi sie podobalo ;D oczywiscie licze na 4:1 dla Legi ;D
|
hahahahhaahhaah daj kamienia ! to mnie rozwaliło hahah xD
ale fake jest zajedwabisty !!! 9/10 :D :D:D:D:DD Legia to stara k*** legia je**** jest ! |
|
Jeżeli chodzi o bramkarzy to czasami stoją krzywo, bo to miał być lot (po rzuceniu się)... Nie umiem normalnie zrobić (może jestem upośledzony?) ;p
Nie martwcie się, emocje będą wielkie :D |
Buahahaha! Pwn3d!
Pingapingapingas footbal match! >.> Btw. Ostatni screen wyszedl ci najlepiej... |
Cytuj:
|
@up
Faktycznie, mój błąd ;D |
Człowieku! Jesteś wielki! Dawno się tak nie śmiałem, i chwała Ci za to.
|
Cytuj:
|
Nice, ale jak kuzwy wygrają to masz przejebane.
|
DO NIENAWIŚCI! DO TEJ DRUŻYNY!... xDD A miałeś pomysł fajny xdd Tak jak ktoś już wyżej napisał - DAJ KAMJEŃIA (zdaję sobie sprawę jak to napisałem xd)
|
@up Też bym tak napisał :P tzn chodzi o ''KAMJEŃA'' ;p
|
głupie i fajne
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:30. |