Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Prechcik fake 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=21572)

Prechcik 30-12-2004 16:36

Prechcik fake 2

Będe dodawał tutaj kolejne fake'i

http://img65.exs.cx/img65/8043/cholera2ot.png
Ahh... Do cholery za daleko :/

http://img30.exs.cx/img30/1488/rozbitek9jx.png
Dowód, że szkielety lubią nawiedzać znajomych i że trzeba mieć pomost na łodzi...( wiadomość kapitana jest urwana :D )

http://img84.exs.cx/img84/9069/spijdobrzeikea2sg.png
Ponownie Ikea się stara :)

Vea 30-12-2004 16:55

Ta Ikea chyba najlepsza, bo reszty nie skumałam. W tych pierwszych zła czcionka jest i o co w nich chodzi? Śmieszne mają być?

gorgi 30-12-2004 16:55

a nie mogłeś pisac w tamtym temacie? " This is only SAPM " i te ostatnie ikea to chyba nie ty robiłes bo już to widziałem

Sir Patologia 30-12-2004 17:56

@TOPIC
Jak zobaczyłem temat już się przygotowałem na katastrofe (Boże ocal mnie).
Jednak coś, jakaś iskierka nadzieji mówiła mi daj chłopowi szanse. Teraz kiedy zobaczyłem te fake na te iskierke spłynęło lodowate tsunami. Chłopie ucz się na błędach. Chłopak usłyszał, że ma być Tahoma pix. 8 obramowane. No to tak robi wybiera Tahoma następnie ma być cyfra wydzi 8 to wybiera 8. Nigdzie nie widzi jednak nie widzi opcji obramowane, więc to olewa. Na forum to samo dzieje się z jego fake wszyscy olewają jego fake. Kolejna sprawa
pomyślcie ile zajumuje zrobienie tego fake
1)1.50 min na wstawienie wszystkiego w OTS Map Editor by Fandoras
2)30 sek na nabazgranie napisów
3)PODSUMOWANIE 2,20 min na zrobienie fake
@OFFTOPIC
Zauważyłem, że w 85% jego postów jest to zdjęcie z Ikea. (Moim zdaniem z tą Ikea to czcionka jest nie ta i pomysł głupi).

Grim Sorcer 30-12-2004 18:12

:|

patologia ? facet czy cos ci sie wogole na tym swiecie podoba ? -.-

Sir Patologia 30-12-2004 20:47

Tak!!

Podoba mi się wiele rzeczy ale nie jak patrze
Cytuj:

NAJBARDZIEJ TANDETNE FAKE, A TYCH TU JEST TYLE ILE ATOMÓW NA ZIEMI

power 30-12-2004 21:16

gratz

gratz pomysłu ale ostatnie fake'i to zabrałeś z innego fakie'i:D bo już to widziałem w inny poście :P ale fajne szkoda że tylko 2(są 3 ale 2 wymiśliłeś:P)

Danuneko 30-12-2004 22:14

Wszyscy widzielście to z ikeą w
Prechcik fake
a to jest
Prechcik fake 2
nic dziwnego że się powtarza

Avager 30-12-2004 23:23

Nie no znowu to gówno sie szlaja po forum !!!!! NIE RÓB FAKE ! OSZCZĘDŹ NAS !!!! Tak samo ja Patologia.. maiłem nadzieje że będzie lepiej (bo gdy tylko zobaczyłem ten topic to odrazu go ominołem... ale jednak... wejde zobacze.......) I CO ZOBACZYŁEM !!?????? WIELKIE ZASRANE GÓWNO !! CIĄGLE TE SAME OUTFITY Z EDYTORA (ZE SPRITÓW) OMG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PLX PXL PLXSLX PLX LPXPL XPLPLX LXPLPXL LPXLPXPLPLXLPXLPXLPLPXLPX LPLPX LPXLP LPX PLPL XPLX LPPL XLPX PLP XLPLx

morphy 30-12-2004 23:46

sam jestes jak to gowno ...

Avager 30-12-2004 23:50

jak to niejest gówno to pokaż coś z jego prac co nie wygląda jak gówno ?!

Prechcik 31-12-2004 18:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gorgi
a nie mogłeś pisac w tamtym temacie? " This is only SAPM " i te ostatnie ikea to chyba nie ty robiłes bo już to widziałem

Nie obrażaj mnie !!!! JA TO ZROBILEM !!!!

PS. Morphy :D Good powiedziales !
PS2. Sir Patologia - wess sie zamknij ... jak oceniasz powiedz ze ci sie nie podoba a nie mow ze to jakies gowno ... a pozatym jeden fake robilem 10 minut ... najpierw musze wymyslic potem zrobic , podsumowac , zlokalizowac bledy , wkleic do painta , zrobic napisy ...
Orginalnie dodane przez Sir Patologia
Cytuj:

(Moim zdaniem z tą Ikea to czcionka jest nie ta i pomysł głupi)
Jaka CZCIONKA ??? tam nikt nic nie mówi !!! A pomysl jest ok...

Sir Patologia 31-12-2004 23:21

1. To nie ja nazwalem twoje fake gównem chociaż na to zasługują.
2. W Ikea jest Tahoma więc podejrzewam, że chodziło o takie napisy jak w Tibia więc powinno być obramowanie.

Więc (wiem, że się nie zaczyna zdania od więc) ide zrobić drugą część Gnieznych mózgów czyli
Iniemająmuzgu kontratakują

Avager 01-01-2005 14:38

Prechcik.... dam ci dobrą rade... nie rób fake !!!!!! SĄ DO DUPY !!!!!! Niedość że praca powinna być zrobiona w 5 minut (1 fake bym na luzie zrobił nawet mniej sposobem który ty robisz) a ty robisz w 10 ... potem 10 sekund na wymyslenie dennego tekstu z tachomą i go nie obramowanie co w tibi jest NAJWAŻNIEJSZYM ELEMENTEM FAKE'owania!!!!!!!!!!!!!! NO I .... UŻYCIE OUTFITÓW Z SPIRITÓW Z KOLORAMI:
-żółty
-zielony
-czerwony
-i chyba niebieski,
które mają służyć jako podstawę dla tibii dzięki, której może rozróżnic co ma iść do zmienienia koloru jako nogi, głowa, tułów czy buty.... każdy twój pojedyńczy fake (1 fotka) uznaje na 4-5 minut prace + 30 sekund na wpisanie tekstów TAK ZDUPIONYCH jak twoje fake !

Krótko mówiąc.... DO DUPY FAKE WIĘC NIE RÓB WIĘCEJ !!!!!!

Prechcik 01-01-2005 18:17

Ok..... Nie bede robić fake ... i sie odwalcie ... mam w d.... czcionke i kolorystyka gówniarzy ... staram sie robićwszystko ... a co do czcionki to dobrą daję ... a obramowanie to mam także w du...

Proszę modków o zamknięcie i usunięcie tematu Prechcik fake i Prechcik fake 2papa ... chce żeby ktoś docenił coś co robię ... pozatym mam 11 lat i co wy ode mnie chcecie ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???????????????? X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

karstag 01-01-2005 18:58

a ja mam 7 i nie masz prawa na mnie nic napisac!!!!!11111!!
no na to chyba wychodzi...wiekiem sie bronisz? mierz sily na zamiary tak Ci radze stary...

Shrawn 01-01-2005 20:46

:/

1 fake SD leci a już udeża w człowieka. Czcionka nie ta, mogłeœ się bardziej postarać w poszukiwaniu odpowiedniej czcionki. Ten elf (jak to elf) może być :].
2 fake oczywiœcie czcionka ten niby hero dostaje chmurkę zawysoko tak mi się wydaje fajnie ten trup na wodzie Ci wyszedł jedynie.
3 fake jest najlepszy jednak robota na góra 3 minuty.

A teraz dobra rada weŸ je wsać sobie w odby...
Ocena 1+

Sir Patologia 02-01-2005 01:23

Cytuj:

11 lat i co wy ode mnie
A ja mam 13 i co ty odemnie chcesz>>:D
Wiek nie znaczy o twoich zdolnościach.

Prechcik 02-01-2005 10:06

2 raz prosze modków o usunięcie tematów Prechcik Fake i Prechcik fake 2

Avager 02-01-2005 17:23

Off Topic:

Modki chyba mają to w miejscu gdzie lampa nie dochodzi (a może dochodzi... ale niechce naruszać tematu zainteresowań modków.. jeśli takie mają ;) ). Pozatym Modkom chyba się niepodobają twoje fake i niechcą tu wchodzić lub niemają czasu by zawracać se dupy takimi kasacjami ... mają ciekawsze zajęcie.. z lampą... :evul: (NO BAN PLX)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:02.